Na YT je video NileRed, v ktorom získava z ebay relatívne čistú vzorku "esenciálneho mandľového oleja" alebo niečoho podobného a hovorí, že je dostatočne čistá na to, aby sa dala použiť -tak ako je- v reakciách, ale aj tak ju pokračuje v čistení. Fester hovorí, že na odstránenie HCN treba na niekoľko minút pustiť vákuum. Spomína sa, že BAE/benzaldehyd je v USA kontrolovaná látka, čo je smiešne, pretože včera som na trhu doslova chytil malú fľaštičku BAE, v ktorej je ako jediná zložka uvedený: benzaldehyd. Uvedomujem si, že na papieri to znie lepšie.
Je mi ľúto, priateľu Fritovi, ale nie som schopný pochopiť zmysel toho, čo hovoríš. To, čo si videl a rozhodol sa, že bolo alebo nebolo praktické pre teba alebo kohokoľvek iného, nemusí nevyhnutne platiť pre všetkých. Snažím sa rozbehnúť výrobu, brat, ak vieš, čo mám na mysli, a to, čo ma zatiaľ brzdí, je nedostatok istej ingrediencie. Zatiaľ mám Ma Huanga ako poslednú možnosť , ale ani sa nesnažím ísť touto cestou, ak nemusím. Mojou hlavnou prioritou v tejto chvíli a do budúcnosti je nepútanie pozornosti a nezanechávanie akýchkoľvek stôp.
Ak by chcel človek zintenzívniť výrobu, Fester hovorí, že je to životaschopná alternatíva od nákupu piluliek alebo extrakcie rastlín. Ak by niekto chcel začať s 5gal vedrom alebo dvoma na kvasenie benzaldhydu, kontiuálne nie je potrebné žiadne zariadenie, o ktorom hovoríte, a náklady na melasu/cukor/kvasnice/BAE nie sú pre mňa relevantné. Aj keď destilačný/refluxný prístroj atď. by bol pekný a užitočný, zatiaľ tam nie som.
Extrakcia L-PAC je pomerne jednoduchá (podľa tohto prehľadu v somm). Prefiltrujte rmut a použite toluénový alebo éterový výplach na jeho vytiahnutie a odparenie. Snažím sa tento proces dotiahnuť až do efedrínu, a tak ďalším krokom je použitie metylamínu na redukciu. Ak sa to už robilo a robí, tak o tom nikto veľmi nehovorí a zdá sa, že ani veľa nevie, čo som schopný nájsť. Odpusťte mi, že napriek všetkému ohýbaniu a pouličnému úspechu hľadám podrobnosti a beriem všetko s rezervou. Ako som povedal, v každom prípade sa v procese triedenia všetkého veľa učím. Ďakujem vám za váš čas a príspevky. o7