Jednoduchá syntéza metylónu (bk-MDMA)

karamelosanto

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
HI, Ďakujem za zdieľanie tejto syntézy, myslím, že je veľmi jasná.
Som z Južnej Ameriky a tu je trochu ťažké nájsť DCM. Môžem sa však pokúsiť ho nejakým spôsobom nájsť. Možno ho kúpiť z Číny.
Chcem sa spýtať. Mohli by ste uviesť všetky regenty v zozname s množstvami, aby bolo trochu ľahšie pochopiť, čo musím kúpiť. Ak je to možné, aj s odhadovanou cenou.
Vďaka!!!

Professor11

Don't buy from me
Member
Language
🇧🇷
Reaction score
1
Pode me mandar uma mensagem? Sou da América do Sul também, estou iniciando na produção de Metilona.

Reaction score
306
V tabuľke je uvedená hustota 40 % metylamínu 0,89 g/ cm3, preto sa v 20 ml získa 7,18 g čistého plynného metylamínu.
Porovnajme molekulové hmotnosti metylamínu a jeho hydrochloridu:
M (CH3NH2)HCl = 67,518 g/mol
M CH3NH2 = 31,057 g/mol.
Pomer = 2,174
Ak použijete pomery zo syntézy, budete potrebovať 15,6 g metylamínhydrochloridu na nahradenie 20 ml 40 % roztoku metylamínu.
Metylamínhydrochlorid je potrebné vopred rozpustiť v pomere 1 g na 2,5 ml vody (15,6 g a 39 ml).
Pripravte roztok hydroxidu sodného (NaOH) z 18 g a 54 ml vody, nechajte ho vychladnúť a nalejte ho do banky s roztokom 2-bróm-3,4-metyléndioxypropiofenónu. Potom pridajte roztok metylamínhydrochloridu. Potom pokračujte podľa pokynov.

Last edited by a moderator:

arundo

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
7
Hello, I'm doing the math, and I see that the molar ratio of NaOH isn't equivalent with methylamine HCl. It doubles. It's for some reason?

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
57
Chcem sa pokúsiť o chemickú syntézu bk-MDMA Všetky potrebné chemikálie som už kúpil, začnem priamo od prekurzora 2-Bromo-3',4'-(metyléndioxy)propiofenón (číslo CAS: 52190-28-0), keďže som ho už kúpil od čínskeho dodávateľa chemikálií a zaplatil som 280 dolárov za 1 kg vrátane dopravy, od 25 kg zaplatím 200 dolárov za každý kg.
kg vrátane dopravy.

Kúpil som 40 % vodný roztok metylamínu od poľského dodávateľa, hoci nebolo ľahké ho nájsť, a ostatné chemické výrobky sú ľahko dostupné na vnútroštátnom trhu, okrem 36 % kyseliny chlorovodíkovej som našiel len 35-38 % analytickú kyselinu chlorovodíkovú, ktorú som kúpil, síran horečnatý som nevedel, ktorý mám kúpiť, takže som kúpil bezvodý.

Budem postupovať podľa nasledujúcej chemickej syntézy bk-MDMA, pretože sa mi zdá jednoduchšia ako tá, ktorú ste zdieľali, ale možno sa mýlim, bol by som rád, keby ste mi vyjadrili svoj názor.

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/bk-mdma-synthesis-easy-and-fast-method.6423/

Ďakujem!!

Eddybeaumont

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
4
hello mate, can you give me an address to buy cas 52190-28-0 please?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,210
Deals
1
Someone asked me the other day about using sesamol to get MD-P1P, and it looked possible. Any opinion on that?
DBVaQ6hicT