- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Leukart je taký jednoduchý, ale výťažky sú absolútne odpadové.
Ak by ľudia prišli na to, ako zvýšiť výťažky, veľmi by to pomohlo komunite tajnej chémie.
Zrejme sa dá ako katalyzátor použiť chlorid horečnatý, podľa toho, čo som zozbieral na internete, možno to pomôže výťažkom o pár percentuálnych bodov.
Ak by ľudia prišli na to, ako zvýšiť výťažky, veľmi by to pomohlo komunite tajnej chémie.
Zrejme sa dá ako katalyzátor použiť chlorid horečnatý, podľa toho, čo som zozbieral na internete, možno to pomôže výťažkom o pár percentuálnych bodov.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Nemám po ruke odkaz, ale medzi archívmi ródia som sa dočítal, že použitie Deanovej Starkovej pasce naplnenej vodou zvýšilo yeild. Odstránením vody pri jej vzniku, ale udržiavaním plného sifónu sa dosiahol bette výsledok.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 157
Krátky prehľad: Stručný prehľad: Pokrok v syntéze amínov prostredníctvom Leuckartovej reakcie od Qasima Umara a Mei Luo
Tak vidíte, obrovské zvýšenie výťažku a tiež rýchlosti.
Stručný prehľad: Pokrok v syntéze amínov prostredníctvom Leuckartovej reakcie
Tento prehľad predstavuje súhrn reakcií, ktoré prebiehajú počas "reakcie Leuckartovho typu". Diskutuje sa o význame syntézy amínov jednoduchými a lacnými metódami s použitím ľahko dostupných surovín, ako aj o najnovších pokrokoch v tejto oblasti. Tento prehľad zahŕňa všetky...
www.mdpi.com
Tak vidíte, obrovské zvýšenie výťažku a tiež rýchlosti.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Nerozumiem žiadnej z tých hovadín v tom dokumente, prosím, rozoberte to. Takisto aký vysoký je pri tom výťažok, aké chemikálie treba použiť a ako rýchlo sa to hovno urýchli? Ak je to možné, urobte len diagram plz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Ok, o koľko sa zvyšuje yeild a či existuje nejaká syntéza tohto vykonaná s pomermi chem.