- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Môže mi niekto z vás predať video, ktoré ukazuje, ako vyrobiť pervitín pomocou jódu a pseudoefedrínu? Chcem, aby to bolo video s profesionálnym človekom, nie ako video, ktoré zobrazuje plešatého človeka, pretože to nevnímam ako dokonalé dielo.
- Reaction score
- 50
Ahoj kamarát, mám pre teba ponuku. Kedysi som vyrábal pomocou tejto techniky a rozmýšľal som o tom, aké to bolo dobré svinstvo, a rozhodol som sa urobiť malú sériu. Práve som začal oceňovať chemikálie. Rozmýšľal som, že keďže si sa aj tak chystal získať kryštáliky červeného fosforu a jódu pre svoju kuchárku a keďže si ponúkol, že zaplatíš za kvalitné demonštračné video... Ak dodáte len červený fosfor a jód na redukciu, ja vám zabezpečím pseudoefedrín a urobím inštruktážne video nielen syntézy, ale aj rôznych spôsobov extrakcie pseudoefedrínu zo studených tabliet, výroby jódových kryštálov z jódovej tinktúry, úplne improvizovaného skla atď. Čo si myslíte? Mohol by som si vystačiť len s 3,5 gramami červenej a 10 gramami jódu, to by bola 10 gramová dávka metamfetamínu. Čo si myslíte?