- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 28
Čítal som syntézu LSD na LSA a moja úroveň angličtiny je stredná, takže som nerozumel ani jednému kroku syntézy
"Reakčná zmes sa uhasí koncentrovaným hydroxidom amónnym (NH4OH) 100 ml 7,5 M. Vrstvy sa oddelia, vodná fáza sa extrahuje 3x30 ml DCM. Organické vrstvy sa spoja a odparia sa v rotovape pri 35 °C vo vysokom vákuu.
Syntéza LSD z príručky LSA
Ponorte sa hlbšie do zložitostí syntézy LSD s touto podrobnou príručkou. Preskúmajte cesty, mechanizmy, organické metódy a významné postavy ako Tim Scully v histórii výroby LSD. Pochopte syntézu od ergotamínu až po konečný produkt a oveľa viac
bbgate.com
"Reakčná zmes sa uhasí koncentrovaným hydroxidom amónnym (NH4OH) 100 ml 7,5 M. Vrstvy sa oddelia, vodná fáza sa extrahuje 3x30 ml DCM. Organické vrstvy sa spoja a odparia sa v rotovape pri 35 °C vo vysokom vákuu.
Zvyšok sa rozpustí v hydrogenuhličitane sodnom (studený nasýtený aq roztok) NaHCO3 40 ml a extrahuje sa 3x20 ml EtOAc. Organické vrstvy sa spoja a premyjú deionizovanou H2O, soľným roztokom a vysušia nad MgSO4. Roztok sa prefiltruje a odparí v rotovape pri 40 °C vo vákuu do konštantnej hmotnosti. Výťažok je 3,13 g pred chromatografickým čistením (voliteľné), čistota 93 %."
Po odparení, ktorý balónik mám použiť ? A alebo G ?
Po odparení, ktorý balónik mám použiť ? A alebo G ?