Question Indikátory, ktorým predajcom dôverovať

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Dobrý deň,

Zaujímalo by ma, ako sa mám zorientovať, ktorým dodávateľom mám dôverovať. Viem o "dôveryhodných predajcoch" (je ich len niekoľko) a o službe úschovy.
Napriek tomu sa v profile používateľa uvádzajú len ponuky (napr. 2), skóre reakcií (17), odznaky (1), body (3)... Ako to mám čítať? Znamená to, že predajca zatiaľ predal len dvakrát (2 obchody)? Existuje zoznam predajcov, ktorí sa ukázali ako dôveryhodní?

Vďaka!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Ako bývalý majiteľ zásielkového obchodu, ktorý pôsobil 8 rokov, vám to poviem. Žiadostiam, ktoré chcú, aby ste ich zadarmo zaškolili za svoju konkurenciu, nie je konca kraja. Mnohí trvajú na tom, že je ich právom strácať váš čas 100 otázkami a nikdy nič nekúpiť. Skúsení predajcovia nemajú čo povedať. Povedzte, čo chcete. Oni vám povedia, či to majú alebo či to môžu zohnať. Vy zaplatíte depozit. Dostanete hovno. Uvoľníte finančné prostriedky. Nič viac netreba hovoriť. Jeden predajca na tejto stránke mi počas 5-6 obchodov ani raz neposlal správu.
Je rozumné mať otázku, ale aj tak nie je zaručené, že predajca pozná odpoveď. Na 90 % tvrdení o čistote na temnom webe je chybných. Mnohí recenzenti nemajú žiadne predchádzajúce skúsenosti s látkou, ktorú recenzujú. Na temnom webe neexistujú žiadne absolútne hodnoty ani záruky. Nemôžete tvrdiť výrobok bez toho, aby ste ho mohli otestovať. "Toto je divný pocit" alebo " je to trochu slabé" nestačí Značná súprava činidiel a nejaký výskum je minimálna povinná domáca úloha

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ospravedlňujeme sa za spamovanie

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simony špecificky reagujú s amínmi. Existujú 2 zloženia Simonsov. Jedna má 2 % aldehydu a druhá 2 % acetónu (v časti A) s/aldehydom reaguje na primárne amíny ( ako amp alebo mda) a s acetónom reaguje na sekundárne amíny (napríklad pervitín a MDMA) Simons je len test na amíny

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis v mojom profile je napísané 0 obchodov, takže predpokladám, že sa to počíta len vtedy, keď niečo predávate, pretože som si kúpil dosť veľa vecí.
@leefork340 na tejto stránke sú "predajcovia dôvery". Od jedného mám veľa vecí. Nikdy som z jeho strany nemal jediný problém. Raz som dal adresu o 1 číslo vedľa a poslal som pervitín a kokaín v hodnote 400 dolárov do nesprávneho domu.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Naozaj ma bolelo, keď som narazil na tú " kompletnú dohodu", keď som nedostal ani hovno, ale bola to moja chyba a bola to drahá chyba z mojej strany. Ešte stále som sa z toho finančne poriadne nespamätal. Som na jej nákup 1/4 oz a hovno, že objednávka bola oznamovanie metamfetamínu
A dva gramy kokaínu
. Oboje som dostal od chlapa predtým a bol spokojný aj s jeho extázou

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah cítim, že, som si kúpil 100 dolárov v hodnote rôznych drog (cat, molly, atď) od niekoho a myslím, že to mohlo byť zabavené, ale zaplatil som aj tak, pretože potreboval peniaze na dopravu. mám sledovacie číslo a všetko, to bolo uviazol v sklade skenovanie od 29... nevyzerá dobre. viem, 100 isnt veľa, ale im broke lol

Je mi ľúto, že sa ti to stalo :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Hovorím, že musíte objednávať a minúť nejaké peniaze, kým nájdete predajcu, ktorý vyhovuje vašim potrebám .a nízke ceny zvyčajne ponúkajú aj nízku kvalitu.
& skontrolovať recenzie :)