Question Indikátory, ktorým predajcom dôverovať

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Dobrý deň,

Zaujímalo by ma, ako sa mám zorientovať, ktorým dodávateľom mám dôverovať. Viem o "dôveryhodných predajcoch" (je ich len niekoľko) a o službe úschovy.
Napriek tomu sa v profile používateľa uvádzajú len ponuky (napr. 2), skóre reakcií (17), odznaky (1), body (3)... Ako to mám čítať? Znamená to, že predajca zatiaľ predal len dvakrát (2 obchody)? Existuje zoznam predajcov, ktorí sa ukázali ako dôveryhodní?

Vďaka!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
afaik sekcia "deals" počíta len obchody s eskrow, takže mohli predať viac, ale nezobrazí sa to, pretože stránka nemá spôsob, ako to zistiť. ako som tu už dostal hovno, ale píše to, že moje obchody r 0, pretože to sú len vzorky zadarmo, takže som nemusel platiť.

skóre reakcie je len to, koľko lajkov dostanú na svoje príspevky/odpovede. pomáha to posúdiť, ako sú obľúbení v komunite. nemá veľa spoločného s predajom, ale pravdepodobne by som dôveroval predajcovi s vyšším skóre reakcie, pretože to ukazuje, že sú integrovaní.

myslím, že odznaky sú len veci ako "nový člen", "člen" a "rezident". všetci máme len jeden, ale pomáha vám povedať, ako dlho je používateľ na stránke. noví členovia sú aktívni menej ako mesiac. členovia sú aktívni približne mesiac. Rezidenti sú aktívni aspoň 2 mesiace. existujú aj ďalšie kategórie, ako sú noví predajcovia, predajcovia, predajcovia výrobcov atď. ale o nich veľa neviem. viem len to, že ak chcete byť predajcom výrobcu, musíte predložiť dôkaz (napríklad nastavenie laboratória).

body v skutočnosti nič neznamenajú. len úhľadné drobnosti typu "aha, tento človek má 25 lajkov, takže dostane 3 body" alebo niečo podobné. je to milé, ale veľa to nepovie lol. ak máte záujem, môžete si pozrieť, za aký "úspech" sú body na ich profiloch :3

ak chcete vedieť, ktorým predajcom dôverovať, pozrite si recenzie. aj dôveryhodní predajcovia môžu mať niekedy zlé výrobky. berte do úvahy všetky recenzie, ale tie s obrázkami majú určite väčšiu hodnotu

dúfam, že to pomohlo ^_^

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Dôveryhodný predajca, ktorý bude vždy na scéne, je ten, ktorý sa stará o všetky typy svojich zákazníkov, aj o tých malých. Dostupnosť 12/7 by mala byť štandardom. Pre mňa osobne nechápem tých "predajcov", ktorí nepotrebujú kontakt so svojimi zákazníkmi. Niekto sa možno chce len porozprávať alebo sa niečo opýtať. Nie len peniaze peniaze peniaze peniaze. Všetko NIE je vždy o peniazoch. Prajem všetkým pekný deň

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Ako bývalý majiteľ zásielkového obchodu, ktorý pôsobil 8 rokov, vám to poviem. Žiadostiam, ktoré chcú, aby ste ich zadarmo zaškolili za svoju konkurenciu, nie je konca kraja. Mnohí trvajú na tom, že je ich právom strácať váš čas 100 otázkami a nikdy nič nekúpiť. Skúsení predajcovia nemajú čo povedať. Povedzte, čo chcete. Oni vám povedia, či to majú alebo či to môžu zohnať. Vy zaplatíte depozit. Dostanete hovno. Uvoľníte finančné prostriedky. Nič viac netreba hovoriť. Jeden predajca na tejto stránke mi počas 5-6 obchodov ani raz neposlal správu.
Je rozumné mať otázku, ale aj tak nie je zaručené, že predajca pozná odpoveď. Na 90 % tvrdení o čistote na temnom webe je chybných. Mnohí recenzenti nemajú žiadne predchádzajúce skúsenosti s látkou, ktorú recenzujú. Na temnom webe neexistujú žiadne absolútne hodnoty ani záruky. Nemôžete tvrdiť výrobok bez toho, aby ste ho mohli otestovať. "Toto je divný pocit" alebo " je to trochu slabé" nestačí Značná súprava činidiel a nejaký výskum je minimálna povinná domáca úloha

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
raz som si objednal z trhu na tor a predajca odo mňa pýtal tipy na dopravu, nemusím hovoriť, že som tú objednávku zrušil lmao

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Napriek tomu som mu dal niekoľko tipov na základe vlastných skúseností s prepravou do/z mojej krajiny, len to nevzbudzovalo veľkú dôveru, že nevedel, či musí byť krajina na zásielke.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
tiež súprava činidiel je MUSÍ, ak si objednávate z akéhokoľvek zdroja, na ulici alebo online nezáleží, aj keď si samotný predajca myslí, že produkt je čistý, nemáte tušenie, či ho nezískal od niekoho iného, kto tvrdil, že je čistý, ale v skutočnosti nebol, pokiaľ ide o čistotu, neexistuje žiadny skutočne jednoduchý spôsob, ako to doma otestovať pre väčšinu liekov, aspoň nie bez spektroskopického alebo chromatografického zariadenia.

Videl som niekoľko dobrých výsledkov pri testovaní niektorých zlúčenín pomocou TLC, ale z kolorimetrických testov sa ťažko presne určuje čistota a dajú vám len okrúhly odhad, ak potrebujete testovať doma, aspoň pre čistotu amfetamínu by som odporúčal použiť rekryštalizáciu pre najlepšie výsledky, najmä ak budete vážiť dávky na nejaký iný účel, ako je lisovanie tabliet.

Počul som, že niektorí ľudia mali dobré výsledky pomocou jednoduchej analýzy bodu topenia na testovanie čistoty sulfátových amfetamínov.

Existujú aj prenosné hmotnostné spektrometre, ale tie sú veľmi drahé, mne sa našťastie podarilo zohnať jeden za relatívne nízku cenu.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Posledná nedobrá poznámka je, že ak testujete amfetamíny, len nezabudnite, že deriváty, ako je metamfetamín a iné izoméry amfetamínu, sa nedajú ľahko izolovať pomocou väčšiny testovacích činidiel, najmä toho najbežnejšieho na testovanie amfetamínov, ktorým je Marquisovo činidlo.

Ak sa obávate hlavne zámeny metamfetamínu, potom jediný kolorimetrický test, ktorý ma napadá a ktorý by mohol poskytnúť nejaký rozoznateľný rozdiel, je Freohdeho činidlo, ale to je stále nespoľahlivé.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Počul som o činidle s názvom Simons, ktoré by mohlo byť schopné objasniť výsledok testu, ako je Markíza, pretože údajne nereaguje na vaše štandardné odrody amfetamínov, ale stále pozitívne reaguje na metamfetamín, ale nie som si istý platnosťou tohto tvrdenia a mám pochybnosti, pretože stále funguje prostredníctvom detekcie samotných amínov, takže si naozaj nemyslím, že by bol badateľný rozdiel.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ospravedlňujeme sa za spamovanie

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Nič také, sme tu preto, aby sme sa učili. Markízovo činidlo je 19/1 kyselina sírová/formaldehyd. Mám to doma.
Na testovanie čistoty radšej používam titráciu, Test taveniny sa môže hodiť, keď pridáte výsledky titrácie. Viete napríklad, že tento kokaín bol titrovaný na 70 %, teraz vám test topenia môže poskytnúť presné meranie teploty topenia prímesí.
Mám to na sd karte, aby som si mohol urobiť plán, aké činidlá môžem použiť na identifikáciu drog.
F3WuF7aGU0

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Je reakcia metamfetamínu a amfetamínu naozaj taká očividná so simonmi? Neviem, aký je mechanizmus detekcie tohto činidla, ale nepočul som o činidle, ktoré by spoľahlivo rozlíšilo rôzne amíny bez dodatočného testovania.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Aha, urobila som nejaký prieskum a áno, Simon skutočne dokáže identifikovať sekundárne a primárne amíny oddelene, čo je niečo, o čom som nevedela.

Musím urobiť nejaké testy so vzorkami metamfetamínu, ktoré mám uložené.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Pokiaľ ide o túto stránku, nie som si istý, pretože som si tu nikdy neobjednal od žiadneho predajcu a nie som si istý, či by mnohí z nich vôbec posielali do mojej krajiny, ale v minulosti som dosť často videl, že metamfetamín sa predáva ako 4MMC a Adderal, dokonca až po concerta, ja osobne nemám dobré reakcie na metamfetamín, čo je podľa môjho podozrenia spôsobené jeho schopnosťou oveľa ľahšie prechádzať cez hematoencefalickú bariéru, mám diagnostikovanú ADHD a môj hlavný dôvod na užívanie amfetamínov z iných zdrojov ako z liekov je skutočnosť, že som bol zablokovaný pri získavaní lekárskeho predpisu z dôvodu užívania iných rekreačných drog.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Zvyčajne si neobjednávam lisovaný Adderall moja prednosť je Speed lisovaný do vlastných tabletiek, môžem kontrolovať dávkovanie a podľa mojich skúseností to funguje dobre na moju ADHD, moja hlavná obava je, že dostanem niečo ako syntetický katinón namiesto skutočného amfetamínu, Dokonca aj keď dôverujem predajcovi, zvyčajne vždy testujem nové zásielky, pretože nie je možné povedať ich dodávateľský reťazec a či ho vyrobili sami alebo z iného zdroja, ktorý im nemusí byť pravdivý, a bohužiaľ som sa stretol s veľmi málo predajcami, ktorí aktívne testujú svoj vlastný produkt na nečistoty alebo rezané drogy.

Last edited:

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Na základe toho, čo som vyskúšal a čo som sa naučil počas štúdia farmakológie, je medzi speedom a adderalom malý účinný rozdiel, keď je amín správne uvedený, pri správnom dávkovaní sú účinky speedu približne rovnaké, výhodou je, že nemusím čakať mesiace na doplnenie a môžem pokračovať v užívaní iných nestimulačných rekreačných drog bez toho, aby som sa musel obávať náhodného testu na drogy u lekára a straty predpisu na adderal.

Speed je tiež len oveľa lacnejší pre rozsah dávkovania, do ktorého zvyčajne spadám, 1 gram slušného speedu mi môže urobiť okolo 20-30 jednotlivých tabletiek v závislosti od nastavenej dávky s rovnakou úrovňou účinkov ako adderal, za zlomok ceny.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simony špecificky reagujú s amínmi. Existujú 2 zloženia Simonsov. Jedna má 2 % aldehydu a druhá 2 % acetónu (v časti A) s/aldehydom reaguje na primárne amíny ( ako amp alebo mda) a s acetónom reaguje na sekundárne amíny (napríklad pervitín a MDMA) Simons je len test na amíny

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Takže predajcovia s veľkým predajom a väčšinou pozitívnych recenzií (v poslednom čase nie je veľa negatívnych recenzií. ) Tí sú vždy dobrou stávkou. Rád by som vedel, či je predajca trochu aktívny, takže posielam BS otázku, na ktorú sa dá odpovedať áno alebo nie. Predajcovia nechcú stráviť 6 hodín odpovedaním na správy. Príkladom môže byť otázka: "Je vaša tráva pestovaná vonku?". Naposledy použijem escrow. To je vaša záchranná sieť. Ak si s predajcom vybudujete dobrú správu, môžete sa rozhodnúť pre priame obchody. Len vedzte, že môžete prísť o svoje peniaze

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis v mojom profile je napísané 0 obchodov, takže predpokladám, že sa to počíta len vtedy, keď niečo predávate, pretože som si kúpil dosť veľa vecí.
@leefork340 na tejto stránke sú "predajcovia dôvery". Od jedného mám veľa vecí. Nikdy som z jeho strany nemal jediný problém. Raz som dal adresu o 1 číslo vedľa a poslal som pervitín a kokaín v hodnote 400 dolárov do nesprávneho domu.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Áno, to isté, kúpil som niečo a môj obchod počítadlo nezmenil. spýtal som sa heisenberg o tom a on povedal, že to ide len vtedy, ak ur predajcu. naštve, ale čokoľvek ig

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Naozaj ma bolelo, keď som narazil na tú " kompletnú dohodu", keď som nedostal ani hovno, ale bola to moja chyba a bola to drahá chyba z mojej strany. Ešte stále som sa z toho finančne poriadne nespamätal. Som na jej nákup 1/4 oz a hovno, že objednávka bola oznamovanie metamfetamínu
A dva gramy kokaínu
. Oboje som dostal od chlapa predtým a bol spokojný aj s jeho extázou

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah cítim, že, som si kúpil 100 dolárov v hodnote rôznych drog (cat, molly, atď) od niekoho a myslím, že to mohlo byť zabavené, ale zaplatil som aj tak, pretože potreboval peniaze na dopravu. mám sledovacie číslo a všetko, to bolo uviazol v sklade skenovanie od 29... nevyzerá dobre. viem, 100 isnt veľa, ale im broke lol

Je mi ľúto, že sa ti to stalo :c