Aké ťažké je vyhnúť sa colným kontrolám a nájsť seriózny a legitímny kontakt (bez toho, aby ste boli podvedení) v mieste pôvodu, ktorý je ochotný vyvážať do Európy?
Ďakujem vám všetkým!!
Rise of Coke Labs in Europe Signals ‘Death’ of the Smuggled Cocaine Brick
New article from vice, it says the cocaine is almost undetectable in plastic and if the person that receive the cocaine in Europe is caught is hard to proof that she knew that the product was impregnated with cocaine.
Prepravných metód je príliš veľa a v našej krajine ich pozná takmer každý. To, čo musíte zistiť, je, či je list koky legálny alebo nelegálny na vývoz v mojej krajine aj vo vašej krajine. Ak ide o výrobu výrobku, ktorý mnohí chcú, bolo by nemožné ho prepravovať vzhľadom na množstvo kokových listov, ktoré by sa použilo, a keďže ide o rastlinný pôvod, musíte splniť príliš veľa požiadaviek a mať spoločnosť, ktorá by deklarovala použitie a dane, ale pokiaľ som pochopil, je vývoz nelegálny
Ďakujeme @auc za všetky tieto informácie. Za seba by som chcel urobiť malú osobnú čiastku. Stačil by mi 1 kg lístkov. Nezaoberám sa predajom, len chémia ma veľmi zaujíma. V mojej krajine je všetko, čo súvisí s kokou, pokiaľ to nie je "odkokované", nelegálne.
Preto som sa pýtal, že si myslím, že rozomletý list by bol oveľa menej kontrolovaný ako samotný kokaín. Bolo by jednoduché nazvať to "zeleným čajom" a riskovať, že sa s colníkmi dohodnem. Myslím, že rovnako ako pri objednávaní akéhokoľvek iného balíka s drogou, vždy bude existovať prirodzené riziko, ale kľúčové je vždy to, čo urobíme, aby sme ho minimalizovali.
V živote je možné všetko, mali by ste to skúsiť. Odporúčam len, aby ste neposkytovali informácie o svojom bydlisku. 1k listov nie je nič na výrobu koky, ak je to účel na získanie približne 1kl koky potrebujete viac ako 36 arov listov, že každý ar je 25kl dúfam, že ste ma pochopili
Sú to skenery, v priebehu niekoľkých sekúnd vedia, že organický výrobok ide po farebných chrbtoch a preskúmajú ho, je veľmi ľahké ho odhaliť. Musíte zistiť, kto je odvážny, kto vám môže poslať 7 g, nie je to výhodné pre takú veľkú horúčku
Nemajú dostatok zamestnancov, aby kontrolovali balík po balíku, predstavte si množstvo objednávok, ktoré denne prejde colným úradom. Niektoré balíky sú zadržané, ale drvivá väčšina prejde. Myslím si.
No ak si myslíte, že je to také jednoduché, mali by ste si to vyskúšať . Pokiaľ ide o mňa, sme unavení z mnohých vecí a vieme, ako tieto záležitosti fungujú v našej krajine, takže môžem oponovať každému, kto si myslí, že je to také jednoduché. Pozývam vás, aby ste to urobili, pretože ja to nerobím. Ja by som to urobil a že mám všetko jednoduchšie a dostupnejšie
No ak si myslíte, že je to také jednoduché, mali by ste si to vyskúšať . Pokiaľ ide o mňa, sme unavení z mnohých vecí a vieme, ako tieto záležitosti fungujú v našej krajine, takže môžem oponovať každému, kto si myslí, že je to také jednoduché. Pozývam vás, aby ste to urobili, pretože ja to nerobím. Ja by som to urobil a že mám všetko jednoduchšie a dostupnejšie
Kroky, ktoré sa dodržiavajú, sú: príde na colnicu, prejde skenerom, ak sa ukáže, že je niečo zaprášené a dá to tón v skeneroch na obrazovkách sa skontroluje, že jednoduché bez porušenia štítkov vrecúška dávajú niekoľko modalít medzi nimi tento stroj, ktorý je presnejší a protidrogové psy neustále kontrolujú pachy, tu je ďalšia úroveň kontroly, preto vieme, že prakticky všetko padá
Fantasy forma,,,,Preveďte na základnú formu a zmiešajte s, acetón epoxidovým lepidlom, kúpte si dve, modré svetelné ochrany obrazovky pre počítače,tvrdené sklo, a zlepte ich, aby boli priehľadné. na 4 rohy použite skutočné epoxidové lepidlo, nie zmiešané so základnou formou, jeho exotika nie je lacná.
Vzostup kokaínových laboratórií v Európe signalizuje "smrť" pašovanej kokaínovej tehly
Nový článok z vice, píše sa v ňom, že kokaín je v plaste takmer nezistiteľný a ak sa chytí osoba, ktorá kokaín v Európe dostane, je ťažké dokázať, že vedela, že výrobok je napustený kokaínom.
V gumách sa to zakamuflovalo, ale táto modalita je už stará a na jeseň tohto roka padli takmer všetky druhy prepravných foriem, pretože tu sú na túto problematiku veľmi dobre pripravení. A ak si myslíte, že je to jednoduché, mali by si to vyskúšať tí, ktorí túto problematiku prepravy považujú za veľmi jednoduchú. Veľa šťastia.