Question Môže mi niekto povedať, čo potrebujem na prevádzku tajného laboratória na výrobu drog [prečítal som si PDF, ale nerozumiem tomu].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
chcem vedieť, čo potrebujem na prevádzku tajného laboratória na výrobu drog prečítal som si PDF o tajných laboratóriách na výrobu drog, ale je pre mňa ťažké ho pochopiť
Vysvetlenia by mi veľmi pomohli.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Dokážete z tohto zoznamu povedať, aká chemická látka je drahá? Tieto činidlá sú tiež celkom bezpečné a legálne.
  • 100 g BMK glycidových éterov (cas 80532-66-7; cas 41232-97-7; cas 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH alebo KOH;
  • ~80 ml HCl (35 %) alebo 100 ml H2SO4 (45 %);
  • ~600 ml DCM alebo petroléteru;
  • ~100 g MgSO4 alebo Na2SO4;
  • ~500-600 ml destilovanej vody;
  • ~ 50 g NaCl (voliteľné);
Ktorý obrázok máte na mysli?
Uvádza zdroj s odpoveďou na typickú otázku, niektorí ľudia si myslia, že je oveľa jednoduchšie položiť otázku typu "Čo je a-olej alebo čo je banka s okrúhlym dnom" namiesto použitia Google. Samozrejme, že nebudem písať rovnaké vysvetlenie niekoľkokrát. Niekedy si musíte nájsť odpovede sami namiesto toho, aby ste sa dožadovali odpovedí s penou okolo úst.
Dodávateľa p2np môžete nájsť prostredníctvom fóra BB Listing.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Zlý začiatok, ak je to stumbelnlock, človek premýšľať o tom, čo sa blíži ďalej, a ak je to vaša vec, žiadny vtip priateľ, byť v bezpečí a získať viac informácií, nenávisť čítať, že iný priateľ vybuchol sám alebo popálil tvár af, to nie je vtip, je to skutočná nebezpečná práca, prosím, nepodceňujte to, nehovorím, že to nerobte, prosím, urobte viac reaserge pre vás toutch niečo,
Myslím to ako priateľ, ktorý to s vami myslí dobre a chce, aby ste v tom uspeli.
Buďte v bezpečí