Question Môže mi niekto povedať, čo potrebujem na prevádzku tajného laboratória na výrobu drog [prečítal som si PDF, ale nerozumiem tomu].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
chcem vedieť, čo potrebujem na prevádzku tajného laboratória na výrobu drog prečítal som si PDF o tajných laboratóriách na výrobu drog, ale je pre mňa ťažké ho pochopiť
Vysvetlenia by mi veľmi pomohli.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
To si jednoducho vyžaduje čas a veľa úsilia z vašej strany, keďže ide o veľmi veľa aspektov.

Nejde len o vybavenie alebo chemické znalosti, ale aj o vybudovanie správnej infraštruktúry pre dodávateľský reťazec a najmä o zavedenie bezpečnosti, aby ste sa nenechali chytiť.

Venujte svoj čas

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Ak sa musíte pýtať túto otázku, je pravdepodobné, že by ste nemali opustiť svoju každodennú prácu. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Prečo sa na tieto hlúpe otázky odpovedá a dobré otázky sa ignorujú. Snažíte sa pestovať kultúru kŕmenia idiotov po lyžičkách?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Myslím si, že najmä otázky pre začiatočníkov potrebujú priame rady, ako je uvedené vyššie, aby sa zaručila väčšia bezpečnosť pre všetkých zúčastnených.

Na ktorú z vašich otázok ste nedostali odpoveď? Možno vám môžeme pomôcť

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Pokiaľ som prišiel na to, že v rámci tejto témy existujú aj iné problémy, ako napríklad základné chápanie chémie (ktoré do istej miery chýba aj mne) tých, ktorí túto cestu vykonávajú, alebo nie 100 % dodržiavajú rady.

Pokiaľ som dobre pochopil, spôsob získania P2P bol v tejto téme dostatočne vysvetlený a mohol byť úspešne vykonaný, zatiaľ čo cesta od P2P k finálnemu produktu bola tiež spomenutá, ale účastníci vlákna, ktoré ste prepojili, ju zatiaľ nemohli vykonať. Najmä pokiaľ ide o reakciu Leuckarta, na fóre sa nachádza podrobná správa.

Prosím, opravte ma, ak sa mýlim, pamätám si len, že tento príspevok nebol zatiaľ pre všetkých 100 % úspešný z viacerých dôvodov. Ale nie nevyhnutne preto, že neboli zodpovedané všetky dôležité otázky

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2P je veľmi kvalitný
N-formy je veľmi kvalitný
Všetky otázky položené v tejto téme sú určené na ďalší krok
Viem, že je tu (6 ľudí), ktorí čakajú na radu len pre posledný krok.
A ako som tu čítal pred niekoľkými dňami
odpoveď je už zverejnená, ale pre bežného používateľa ju treba len dekódovať.

Nula užívateľov tu dokáže dekódovať tento obrázok.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Dobrý deň, rešpektujte všetkých členov fóra a buďte slušní, prosím. Na našom fóre neakceptujeme hrubú komunikáciu. Každý si tu zaslúži pomoc.
Existuje rovnaká otázka, túto tému som už opísal v detašovanej téme P2P syntéza z BMK glycidových éterov

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Dobrý deň, pán @G.Patton cesta, ktorú chcete, aby sme použili, je určená na výrobu v malom rozsahu.
Veľmi drahé chemikálie a vysoké riziko nákupu týchto chemikálií.

Preto je potrebné, aby sme postupovali touto cestou syntézy tu na obrázku .
ak niekto dokáže dešifrovať tento obrázok, je možné potom vyrobiť A-olej zo všetkých legálnych produktov
nie sú potrebné žiadne veľmi toxické chemikálie a je to najlacnejší spôsob jeho vytvorenia.
Tomu sa hovorí pokrok.
Chápem, že predajcom chemikálií sa táto cesta nepáči.
Majú zmysel.
Ale ja som tu, aby som sa to naučil legálnou cestou bez vysoko uvedených chemikálií, ktoré sú toxické a zakázané a tam za predražené

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Veľmi si vážim ľudí, ktorí skutočne odpovedajú na otázku.
Mám plné zuby odpovedí, ktoré odkazujú na iné vlákna. Toto vôbec nie je odpoveď, ale len dobré na vytvorenie zmätku.
Chápem, že to môže byť frustrujúce, keď sa tá istá otázka položí viackrát
ale to je súčasťou tejto práce. A odpovede sú vždy nezáväzné.

ps: ospravedlňujem sa, myslel som, že som v téme A-oil od Saula

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Myslím si, že akonáhle chcete robiť cestu, ktorú robí väčšina chemikov v Holandsku vo veľkých laboratóriách (okrem katalytických hydrogenačných ciest), budete sa musieť zaoberať veľmi obmedzenými chemikáliami. Podľa mojich skúseností OTC zdroje len predlžujú celý proces, robia trasy menej škálovateľnými a niekedy dokonca bývajú drahšie.

Ak hľadáte ''legálnejší'' spôsob výroby freebázy alebo rýchlosti, prečo sa nepozrieť na cestu NaBH4/CuCL2?
Musíte pochopiť aj tím odborníkov na tomto fóre, keď musíte odpovedať na otázky tisícom ľudí, ale boli zverejnené inde, najjednoduchšie je poradiť skontrolovať, kde boli zverejnené pôvodné informácie.

Všeobecne platí, že všetko, čo potrebujete pre svoju trasu, je už tu na tomto fóre.

1. Syntéza P2P z glycidových éterov BMK
2. Leuckartova aminácia 1-fenyl-2-propanónu (P2P) na amfetamín a metamfetamín. Malá mierka.

Okrem tímu expertov, ktorí s tým majú skúsenosti, sú tu aj niektorí pravidelní používatelia, s ktorými by sa to v prípade potreby mohlo konzultovať. Naozaj nerozumiem tomuto problému

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nabh4 je zakázaný sir a P2nP je na vrchole každého zoznamu sledovaných látok
tiež, táto cesta je veľmi drahá .
Pochopili ste to zle veľké laboratóriá pracujú s legálnymi produktmi, ak môžu, pretože majú normálnu cenu a sú legálne
prečo si myslíte, že apaan bol od roku 2009 do roku 2018 chemickou látkou NR 1, pretože bol legálny a lacno sa dal kúpiť za 20 €/kg

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2nP je kontrolovaný ako čert, dokonca aj predajcovia poľštiny ho už neuvádzajú na svojich webových stránkach, pretože z tohto

ho môžete kúpiť, ale len pravdivé súkromné správy pre vracajúcich sa zákazníkov, ktorí ho už nevidia uvedený.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Hmm, aká je vaša cieľová cena za liter voľnej bázy?
Táto cesta by sa mohla vykonať za 300EUR/liter, pre bežných ľudí, ktorí nemôžu kúpiť tony prekurzorov, to bude stáť približne 600EUR/liter, čo je stále v poriadku
Som si istý, že tie laboratóriá, ktoré to robia, nezdieľajú svoje presné trasy. Najmä nie na internete
Odkiaľ to máš? Mohol by som ľahko vymenovať hromadu predajcov P2NP práve teraz, ktorí ho predávajú verejne, pretože to nie je nelegálne

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
al vaše odpovede sú správne a P2nP je stále legálna, ale nie je uložená na objednávku.
najväčší predajca v Poľsku z P2nP nedávno už nebol uvedený.
tiež, keď použijete vyhľadávací panel, už nie sú k dispozícii žiadne položky, ktoré by ste mohli nájsť.
Hádam na to majú dôvod.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Áno, hádam máte pravdu.

Nikdy by som si však P2NP nekúpil online, existujú skvelé alternatívne možnosti, ako sa dostať k výrobku