Edit (18): Du-te dracului DDOSER. Degetul meu mijlociu este îndreptat spre tine, în timp ce scula mea este îndreptată în interiorul mamei tale.
Tocmai a devenit de 10 ori mai greu să dai jos o conexiune existentă la Dread. Probabil că veți avea în continuare probleme de timeout (mai mult acum) la accesarea Dread, dar luați o nouă identitate și sperăm că veți ajunge la captcha. Va fi în continuare mai lent decât mi-aș dori, în curând voi modifica acest proces de introducere în jurul inelului și vom fi practic imposibil de doborât (cu excepția cazului în care rețeaua Tor va cădea). Cel puțin asta este speranța.
Aș dori, de asemenea, să dau un strigăt mare pentru cantitatea de sprijin pe care le-am primit în timpul acestei perioade de inactivitate. Oamenii ne urăsc la fel de mult pe cât ne urăsc și nouă. Face ca totul să merite atunci când reușim să facem totul. Vom lucra mai multe zile pentru a stabiliza acest proces, pentru a menține timpul de funcționare ridicat și pentru a îmbunătăți accesibilitatea.
Este interesant de observat schimbarea din rețeaua Tor când a început atacul asupra Dread:
https://metrics.torproject.org/torperf-failures.html?start=2022-09-01&end=2022-09-18 (metricile rămân în urmă cu aproximativ două zile). Situația nu se va îmbunătăți prea mult până când atacul nu se va opri sau până când nu va avea loc POW. Avem nevoie de aproximativ 800 de noduri GUARD suplimentare în rețeaua Tor, astfel încât, dacă doar o parte dintre oamenii din comunitate pot deschide un singur nod guard, vom avea mai mult decât suficient. Puteți vedea instrucțiunile pentru a face acest lucru
aici. Asigurați-vă că nu deschideți prea multe noduri de pază în același timp cu aceeași subrețea IP sau gazdă (acestea vor fi marcate ca noduri proaste și nu vor fi adăugate!). Dacă doriți ca Dread să fie online, acesta este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru noi. Aceste defecțiuni ale circuitelor strică atât de multe în fundal.
Este o luptă, iar rețeaua Tor este limita.