deși, un alt utilizator de pe acest site (am uitat cine, nu încerc să vă fur lumina reflectoarelor sau ceva de genul ăsta) a spus că puteți folosi teste de droguri acasă lol, doar amestecați proba cu apă și puneți-o în paharul desemnat (sau puneți banda / bețișorul / orice altceva, în funcție de testul dvs. faceți la fel ca și cum ați urina în ea) și ar trebui să vă spună ce droguri conține proba dvs. (din drogurile pe care le testează, desigur). Singura problemă este că nu vă va spune cu adevărat despre adulteranți, este doar capabil să detecteze prezența drogului pe care îl doriți (sau poate alte droguri pe screening, cum ar fi testarea unui adderall presat în acest fel și apoi să fie pozitiv pentru opiacee). această metodă are potențialele sale utilizări (deși nu am făcut-o niciodată personal), dar nu cred că este foarte eficientă. încă merită o încercare dacă nu vă permiteți un kit de testare, s-ar putea să o încerc cândva, idk lol ^^;
această postare este, de asemenea, prima și ultima dată când am auzit despre asta, așa că dacă altcineva a testat această metodă lmk dacă funcționează. în cazul în care nu este complet inutil, atunci este cel puțin merită luată în considerare imo