Există un videoclip NileRed pe YT în care acesta obține o mostră relativ pură de "ulei esențial de migdale" sau ceva de genul acesta de pe ebay și spune că este suficient de pură pentru a fi utilizată -as is- în reacții, dar continuă să o purifice oricum. Fester spune să se facă vid timp de câteva minute pentru a elimina HCN. Se menționează că BAE/benzaldehida este o substanță controlată în SUA, ceea ce este amuzant, deoarece am luat ieri de la piață o sticluță de BAE al cărei unic ingredient era benzaldehida. Îmi dau seama că acest lucru sună mai bine pe hârtie.
Îmi pare rău, prietene Frit, nu prea înțeleg ce spui. Ceea ce ai văzut și ai decis că a fost sau nu a fost practic pentru tine sau pentru oricine altcineva nu va fi neapărat valabil pentru toată lumea. Încerc să înființez o producție, frate, dacă înțelegi ce vreau să spun, și ceea ce mă oprește, deocamdată, este lipsa unui anumit ingredient. Deocamdată îl am pe Ma Huang ca ultimă soluție, dar nici măcar nu încerc să merg pe această cale dacă nu trebuie. Principala mea prioritate în acest moment și în viitor este să nu atrag atenția și să nu las urme.
Fester spune că, dacă cineva ar dori să crească producția, aceasta este o alternativă viabilă la cumpărarea de pastile sau la extracția de plante. Dacă cineva ar dori să înceapă o găleată de 5Gal sau două pentru fermentarea benzaldehidei, în mod contiuu, niciunul dintre echipamentele despre care vorbiți nu este necesar, iar costul melasei/zahărului/ drojdiei/BAE nu este relevant pentru mine. Deși un aparat de distilare/reflux etc. ar fi frumos și util, nu sunt încă acolo.
Extragerea L-PAC este relativ simplă, (conform acestei schițe din somm). Se filtrează maceratul și se folosește o spălare cu toluen sau eter pentru a-l extrage și evapota. Încerc să văd acest proces până la efedră și, prin urmare, următorul pas este să folosesc metilamina pentru reducere. Dacă acest lucru a fost făcut și făcut, atunci nimeni nu vorbește cu adevărat despre asta sau nu pare să știe prea multe, pe care sunt în măsură să le găsesc. Iertați-mă că caut elaborarea și că iau totul cu un grăunte de sare, în ciuda tuturor flexurilor și a acreditării stradale. După cum am spus, în orice caz, învăț foarte multe în procesul de sortare a tuturor informațiilor. Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru contribuția dumneavoastră. o7