- Reaction score
- 34
Ne puteți spune ce echipament de laborator este necesar pentru sinteza chimică a 2-CB?
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- By w2x3f5
totul depinde de modul de sinteză. aveți nevoie de un punct de plecare și de calea pe care doriți să o urmați.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 34
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
Reacția Henry, balon, condensator de reflux, agitator magnetic încălzit, baie de apă (sau faceți-o în cuptorul cu microunde), cilindru de măsurare, filtru de vid Pâlnie Buchner și balon Bünsen și filtrele în sine, pahare termorezistente cu gura joasă
Reducerea pe hidrură de litiu-aluminiu este la fel, vor fi necesare doar gheață și o pâlnie de picurare pentru a picura soluția de stiren, iar apoi vom picura în acetat de etil sau alcool etilic pentru a utiliza excesul de hidrură de litiu-aluminiu.
Brominarea este la fel
cântare și altele asemenea.
Reducerea pe hidrură de litiu-aluminiu este la fel, vor fi necesare doar gheață și o pâlnie de picurare pentru a picura soluția de stiren, iar apoi vom picura în acetat de etil sau alcool etilic pentru a utiliza excesul de hidrură de litiu-aluminiu.
Brominarea este la fel
cântare și altele asemenea.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
- Reaction score
- 34
Deci ar fi mai bine să folosesc un reactor chimic pentru a evita ca acesta să explodeze și să-mi facă rău? Și dacă da, ce capacitate ar trebui să aibă reactorul chimic?
Ați mai făcut 2C-B înainte?
Mulțumesc!
Ați mai făcut 2C-B înainte?
Mulțumesc!
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 178
cum vă va ajuta reactorul? funcționează corect cu hidrură de litiu-aluminiu, totul este cât mai uscat posibil, răcire bună, absența impurităților de peroxid în solvent.
Am făcut-o într-un balon obișnuit cu trei gâturi într-o baie de gheață, uneori cu explozii și incendii, în primele sinteze, apoi am învățat =)
Am făcut-o într-un balon obișnuit cu trei gâturi într-o baie de gheață, uneori cu explozii și incendii, în primele sinteze, apoi am învățat =)
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Ar fi mai bine să nu folosiți THF dacă puneți întrebări de genul acesta
- Reaction score
- 34
mate, habar nu am de chimie, încerc să învăț, dar e frustrant, prea multe informații, încă nu știu cu ce sinteză chimică să rămân și să mă concentrez pe ea, mă gândesc fie la 2-CB, fie la MDMA, dacă nu m-am răzgândit, la început am vrut să fac sinteza LSD-ului, dar am văzut că sinteza pentru fabricarea doar a acidului lisergic, precursorul LSD-ului, este foarte complexă și necesită mulți reactivi și reacții chimice.
vă mulțumesc!
vă mulțumesc!
- Reaction score
- 34
Prietene, de unde ai cumpărat (CAS: 93-02-7)?
Și care este diferența dintre aceasta și acest 2,5-dimetoxi-beta-nitrostyrene?
Vă mulțumesc! și îmi cer scuze, dar nu am nicio idee despre chimie.
2,5-Dimetoxibenzaldehidă
Am găsit un vânzător pe alibaba care se presupune că o vinde, dar cum mă pot asigura că este acea substanță atunci când o primesc?Și care este diferența dintre aceasta și acest 2,5-dimetoxi-beta-nitrostyrene?
Vă mulțumesc! și îmi cer scuze, dar nu am nicio idee despre chimie.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
- Reaction score
- 34