- Reaction score
- 3
Salutări, stimați colegi!
Voi începe în curând călătoria mea către gătitul de metamfetamină. am acces la majoritatea reactivilor necesari, cum ar fi efedrina, pseudo,
roșu p, metilamină și p2p.Problema este că am puține cunoștințe chimice și aceasta va fi prima mea sinteză.Credeți voi
acest lucru este realizabil pentru newbie complet și, dacă da, ce metodă de sinteză vă recomandăm?Ați spune că rutele racemic - p2p cu
n-metilformamida ,,reacția Leuckart" sau P2P prin reducerea NaBH4 ar fi mai dificile, deoarece cu ele trebuie să folosesc un catalizator chiral pentru a face
De asemenea, aș avea nevoie de același echipament pentru toate metodele de
sinteză prezentate în acest post:
sau nu este necesară cu rutele de efedrină?
Aș fi foarte recunoscător pentru un sfat pe această temă băieți și pentru un ajutor în timpul operațiunii de sinteză.Voi încerca să înregistrez
procesul și să-l încarc aici deoarece cu înregistrările video înveți mai ușor.
PS: sunt preferate metodele care duc la o producție la scară medie/mare
Voi începe în curând călătoria mea către gătitul de metamfetamină. am acces la majoritatea reactivilor necesari, cum ar fi efedrina, pseudo,
roșu p, metilamină și p2p.Problema este că am puține cunoștințe chimice și aceasta va fi prima mea sinteză.Credeți voi
acest lucru este realizabil pentru newbie complet și, dacă da, ce metodă de sinteză vă recomandăm?Ați spune că rutele racemic - p2p cu
n-metilformamida ,,reacția Leuckart" sau P2P prin reducerea NaBH4 ar fi mai dificile, deoarece cu ele trebuie să folosesc un catalizator chiral pentru a face
De asemenea, aș avea nevoie de același echipament pentru toate metodele de
sinteză prezentate în acest post:
Sinteza metamfetaminei din P2P prin reducere cu NaBH4. La scară medie.
Introducere. Reprezint publicului BB Metoda de sinteză a metamfetaminei prin reducerea 1-fenil-2-propanonului (P2P) prin NaBH4. Următoarea metodă permite obținerea și loturi mari de produs. Cea mai grea problemă a acestei metode este căldura generată în timpul reacției exotermice de reducere a iminei...
chemforum.info
Aș fi foarte recunoscător pentru un sfat pe această temă băieți și pentru un ajutor în timpul operațiunii de sinteză.Voi încerca să înregistrez
procesul și să-l încarc aici deoarece cu înregistrările video înveți mai ușor.
PS: sunt preferate metodele care duc la o producție la scară medie/mare