- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Leuckart este atât de simplu, dar randamentele sunt absolut varză.
Dacă oamenii și-ar putea da seama cum să crească randamentele, acest lucru ar ajuta foarte mult comunitatea chimiei clandestine.
Se pare că clorura de magneziu poate fi utilizată ca un catalizator, din ceea ce am aflat de pe internet, poate că acest lucru va ajuta randamentele cu câteva puncte procentuale.
Dacă oamenii și-ar putea da seama cum să crească randamentele, acest lucru ar ajuta foarte mult comunitatea chimiei clandestine.
Se pare că clorura de magneziu poate fi utilizată ca un catalizator, din ceea ce am aflat de pe internet, poate că acest lucru va ajuta randamentele cu câteva puncte procentuale.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Nu am link-ul la îndemână, dar am citit în arhivele Rhodium că utilizarea unei capcane Dean Stark umplută cu apă a crescut randamentul. Îndepărtarea apei pe măsură ce aceasta era generată, dar menținerea capcanei pline a dat un rezultat mai bun.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 157
O scurtă trecere în revistă: Progres în sinteza aminei prin reacția Leuckartde Qasim Umar și Mei Luo
Iată, creșteri masive ale randamentului și, de asemenea, ale vitezei.
O scurtă trecere în revistă: Avans în sinteza aminei prin reacția Leuckart
Această analiză prezintă un rezumat al reacțiilor care au loc în timpul "reacției de tip Leuckart". Se discută importanța, precum și progresele recente în sinteza aminelor prin metode simple și necostisitoare care utilizează materii prime ușor disponibile. Această revizuire include toate...
www.mdpi.com
Iată, creșteri masive ale randamentului și, de asemenea, ale vitezei.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Nu înțeleg nimic din rahatul din această lucrare, vă rog să o detaliați. De asemenea, cât de mare este randamentul cu acest lucru, ce substanțe chimice trebuie să fie utilizate și cât de repede se accelerează acest rahat? Dacă este posibil, faceți doar o diagramă plz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Bine, cât de mult este creșterea randamentului și există vreo sinteză a acestui lucru făcută cu rapoarte de chimicale