- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Îmi poate vinde cineva un videoclip care să arate cum se fabrică metamfetamină cu iod și pseudoefedrină? Vreau să fie un videoclip cu o persoană profesionistă, nu ca videoclipul care arată o persoană cheală, pentru că nu mi se pare o lucrare perfectă.
- Reaction score
- 50
Hei, prietene, am o afacere pentru tine. Obișnuiam să fabric folosind această tehnică și m-am gândit la cât de bun era rahatul ăla și am decis să fac un lot mic. Tocmai am început să stabilesc prețul produselor chimice. Mă gândeam, din moment ce oricum aveai de gând să obții fosfor roșu și cristale de iod pentru preparatul tău și din moment ce te-ai oferit să plătești pentru un video demonstrativ de calitate... Dacă furnizați doar fosforul roșu și iodul pentru reducere, eu voi furniza pseudoeffedrina și vă voi face un videoclip instructiv nu numai cu sinteza, ci și cu diferite modalități de extragere a pseudoeffedrinei din tablete reci, realizarea cristalelor de iod din tinctură de iod, sticlărie complet improvizată etc. Ce părere aveți? Aș putea să mă descurc cu doar 3,5 grame de roșu și 10 grame de iod, acest lucru ar face un lot de 10 grame de metamfetamină. Ce părere aveți?