IrisHe, Te-ai prezentat destul de bine și oferta ta a fost rezonabilă până când am auzit această probabilitate de escrocherie... Ei bine, dacă îți amintești de un asasin pe nume Boris, pot spune că trimiterea de mostre gratuit, deoarece el va plăti transportul și toate acestea ar putea fi modul tău de a fi reținut în afaceri. Sunt conștient de preferințele tale, dar ți-am cere câteva materiale, mai mult sau mai puțin sub formă de mostre, și îți promitem în schimb o șansă de a continua ceea ce ai început să faci, atâta timp cât nu te întorci la comportamente similare. Nu pot promite că o pot face aici, dar s-ar putea să aveți totuși o șansă solidă. Având în vedere că cuvântul escrocherie nu va fi auzit niciodată despre tine. Am relații care ar fi mai mult decât interesate de ceea ce oferiți. Deci, gândiți-vă la ceea ce poate fi cruțat în formă mai mult sau mai puțin eșantion. Având în vedere că sunteți cu 20 de mii de dolari mai bogat decât mine (promit că mă lupt cu alimentația din cauza cheltuielilor de laborator), nu vă voi cere nimic exagerat. Oamenilor cărora le voi arăta ce trebuie să facă cu siguranță le voi preda pregătirile și vă voi sugera ca furnizor. Dacă produsele sunt la înălțimea standardelor noastre și acestea nu sunt foarte ridicate.