Question Indicatori privind vânzătorii în care trebuie să aveți încredere

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Bună ziua,

Mă întreb cum să înțeleg, care vânzători să aibă încredere. Știu de "furnizorii de încredere" (sunt puțini) și de serviciul escrow.
Cu toate acestea, pe profilul utilizatorului, se menționează doar oferte (de exemplu, 2), scorul reacției (17), insigne (1), puncte (3)... Cum să citim acest lucru? Înseamnă că, până acum, vânzătorul a vândut doar de două ori (2 oferte)? Există o listă a vânzătorilor care s-au dovedit demni de încredere?

Mulțumesc!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Ca fost proprietar al unei afaceri de vânzare prin corespondență timp de 8 ani, vă spun eu. Nu există sfârșit pentru cei care vor să îi antrenezi gratuit pentru a deveni concurența ta. Mulți insistă că este dreptul lor să vă irosească timpul cu 100 de întrebări și să nu cumpere niciodată nimic. Vânzătorii experimentați nu au prea multe de spus. Tu spui ce vrei. Ei vă spun dacă îl au sau îl pot obține. Tu plătești escrow-ul. Primești marfa. Eliberezi fondurile. Nimic altceva nu trebuie spus. Un vânzător de pe acest site nu mi-a trimis mesaje în timpul a 5-6 tranzacții o singură dată.
Este rezonabil să ai o întrebare, dar oricum nu există nicio garanție că vânzătorul știe răspunsul. 90% din afirmațiile privind puritatea de pe dark web sunt eronate. Mulți recenzori nu au nicio experiență anterioară cu substanța pe care o recenzează. Nu există absoluturi sau garanții pe dark web. Nu puteți susține un produs fără a-l putea testa. "Mă simt ciudat" sau "este puțin slab" nu sunt suficiente O trusă substanțială de reactivi și câteva cercetări sunt temele minime obligatorii

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Îmi cer scuze pentru spam

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simons reacționează în mod specific cu aminele. Există 2 formulări de Simons. Una are 2% aldehidă și cealaltă 2% acetonă (în partea A) cu aldehidă reacționează la amine primare (cum ar fi amp sau mda) și cu acetonă reacționează la amine secundare (meth și MDMA de exemplu) Simons este doar un test pentru amine

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis profilul meu spune 0 oferte, așa că presupun că se pune doar atunci când vinzi ceva, pentru că am cumpărat destul de multe lucruri.
@leefork340 există "vânzători de încredere" pe acest site. Am luat o mulțime de lucruri de la unul. Nu am avut niciodată o singură problemă din partea lui. O dată am pus adresa off de 1 număr și a trimis 400 $ în valoare de meth și cocaină la casa greșită.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
A fost foarte dureros să lovesc acel "complete deal" când nu am primit rahatul, dar a fost vina mea și a fost o greșeală costisitoare din partea mea. Încă nu mi-am revenit cu adevărat de la un financiar. Sunt pe ea cumpărând 1/4 oz și rahat că comanda a fost anunțând meth
Și două grame de cocaină
. Ambele pe care le-am luat de la tipul anterior și am fost mulțumit și de ecstasy-ul său

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah simt că, am cumpărat 100 de dolari în valoare de diverse droguri (cat, molly, etc) de la cineva și cred că ar putea fi confiscate, dar am plătit oricum, deoarece el avea nevoie de bani pentru transport maritim. am un număr de urmărire și totul, a fost blocat în scanare depozit de la 29... nu arata bine. știu 100 nu este o mulțime, dar am rupt lol

Îmi pare rău că sa întâmplat cu tine, deși :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Eu spun că trebuie să comandați și să cheltuiți niște bani până când găsiți vânzătorul care se potrivește nevoilor dvs. .și prețurile scăzute oferă de obicei și o calitate slabă.
& verificați recenziile :)