Question Indicatori privind vânzătorii în care trebuie să aveți încredere

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Bună ziua,

Mă întreb cum să înțeleg, care vânzători să aibă încredere. Știu de "furnizorii de încredere" (sunt puțini) și de serviciul escrow.
Cu toate acestea, pe profilul utilizatorului, se menționează doar oferte (de exemplu, 2), scorul reacției (17), insigne (1), puncte (3)... Cum să citim acest lucru? Înseamnă că, până acum, vânzătorul a vândut doar de două ori (2 oferte)? Există o listă a vânzătorilor care s-au dovedit demni de încredere?

Mulțumesc!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
din câte știu, secțiunea "oferte" numără doar ofertele cu escrow, deci ar fi putut să vândă mai mult, dar nu apare pentru că site-ul nu are cum să spună. de exemplu, am mai primit rahat de aici, dar spune că ofertele mele sunt 0 pentru că sunt doar mostre gratuite, deci nu trebuie să plătesc.

scorul de reacție este doar numărul de aprecieri pe care le primesc postările/replicile lor. ajută la măsurarea gradului de simpatie pe care îl au în comunitate. nu prea are legătură cu vânzarea, dar probabil că aș avea încredere într-un dealer cu un scor de reacție mai mare, deoarece arată că sunt integrați.

Cred că insignele sunt doar chestii de genul "membru nou", "membru" și "rezident". toți avem doar una, dar vă ajută să aflați de cât timp este utilizatorul pe site. membrii noi sunt activi de mai puțin de o lună. membrii sunt activi de aproximativ o lună. rezidenții sunt activi de cel puțin 2 luni. există și alte categorii, cum ar fi vânzători noi, vânzători, vânzători producători etc., dar nu știu prea multe despre ele. tot ce știu este că trebuie să prezentați dovezi (cum ar fi configurația laboratorului) dacă doriți să fiți un vânzător producător.

punctele nu prea înseamnă nimic. sunt doar niște chestii drăguțe de genul "oh, această persoană a primit 25 de aprecieri, deci primește 3 puncte" sau ceva de genul ăsta. e drăguț, dar nu spune prea multe lol. puteți vedea ce puncte sunt pentru ce "realizare" pe profilurile lor, dacă vă interesează :3

dacă vrei să știi în ce vânzători să ai încredere, uită-te la recenzii. chiar și vânzătorii de încredere pot avea produse proaste uneori. ia în considerare toate recenziile, dar cele cu poze sunt cu siguranță mai valoroase

sper că acest lucru a ajutat ^_^

marekzmarek

See my products
Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
43
Deals
16
Furnizorul de încredere care va fi mereu pe scenă este cel căruia îi pasă de toate tipurile sale de clienți, cei mici de asemenea. Disponibilitatea 12/7 ar trebui să fie standard. Personal, nu-i înțeleg pe acei "vânzători" care nu au nevoie de contact cu clienții lor. Cineva poate vrea doar să vorbească sau să întrebe ceva. Nu numai bani, bani, bani. Totul NU este întotdeauna despre bani. O zi bună tuturor

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Ca fost proprietar al unei afaceri de vânzare prin corespondență timp de 8 ani, vă spun eu. Nu există sfârșit pentru cei care vor să îi antrenezi gratuit pentru a deveni concurența ta. Mulți insistă că este dreptul lor să vă irosească timpul cu 100 de întrebări și să nu cumpere niciodată nimic. Vânzătorii experimentați nu au prea multe de spus. Tu spui ce vrei. Ei vă spun dacă îl au sau îl pot obține. Tu plătești escrow-ul. Primești marfa. Eliberezi fondurile. Nimic altceva nu trebuie spus. Un vânzător de pe acest site nu mi-a trimis mesaje în timpul a 5-6 tranzacții o singură dată.
Este rezonabil să ai o întrebare, dar oricum nu există nicio garanție că vânzătorul știe răspunsul. 90% din afirmațiile privind puritatea de pe dark web sunt eronate. Mulți recenzori nu au nicio experiență anterioară cu substanța pe care o recenzează. Nu există absoluturi sau garanții pe dark web. Nu puteți susține un produs fără a-l putea testa. "Mă simt ciudat" sau "este puțin slab" nu sunt suficiente O trusă substanțială de reactivi și câteva cercetări sunt temele minime obligatorii

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
am comandat odată de la o piață de pe tor și vânzătorul îmi cerea sfaturi pentru transport, nu mai e nevoie să spun că am anulat comanda lmao

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Totuși, i-am dat câteva sfaturi bazate pe propria mea experiență de expediere către/de la țara mea, doar că nu mi-a inspirat prea multă încredere faptul că nu știa dacă țara trebuie să figureze pe colet.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
de asemenea, o trusă de reactivi este OBLIGATORIE dacă comandați din orice sursă, de pe stradă sau online, nu contează, chiar dacă vânzătorul însuși crede că produsul este curat, nu aveți nicio idee dacă acesta provine de la altcineva care a pretins că este curat, dar de fapt nu a fost, în ceea ce privește puritatea, nu există nicio modalitate ușoară de a testa acasă majoritatea medicamentelor, cel puțin nu fără o instalație de spectroscopie sau cromatografie.

Am văzut unele rezultate bune testând anumiți compuși prin TLC, dar testele colorimetrice sunt greu de determinat cu exactitate puritatea și vă vor oferi doar o estimare indirectă, dacă trebuie să testați acasă, cel puțin pentru puritatea amfetaminei, aș recomanda utilizarea recristalizării pentru cele mai bune rezultate, mai ales dacă aveți de gând să cântăriți dozele pentru un alt scop, cum ar fi presarea pastilelor.

Am auzit că unii oameni au avut rezultate bune folosind simpla analiză a punctului de topire pentru testarea purității amfetaminelor sulfat.

Există, de asemenea, spectrometre de masă portabile, dar acestea sunt foarte scumpe, am fost în măsură să sursă unul pentru relativ ieftin din fericire.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Dacă testați amfetamine, nu uitați că derivații precum metamfetamina și alți izomeri ai amfetaminei nu pot fi izolați cu ușurință utilizând majoritatea testelor cu reactivi, în special cel mai comun pentru testarea amfetaminelor, care este reactivul Marquis.

Dacă sunteți preocupat în principal de înlocuirea metamfetaminei, atunci singurul test colorimetric la care mă pot gândi care ar putea oferi o diferență perceptibilă ar fi reactivul Freohde, dar acesta nu este fiabil.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Am auzit de un reactiv numit Simons care ar putea clarifica un rezultat al unui test precum Marquis, deoarece se presupune că nu reacționează la amfetaminele standard, dar reacționează pozitiv la metamfetamină, dar nu sunt foarte sigur de validitatea acestei afirmații și am îndoieli, deoarece funcționează prin detectarea aminelor în sine, deci nu cred că ar exista o diferență notabilă.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Îmi cer scuze pentru spam

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Nu există așa ceva, suntem aici pentru a învăța. Reactivul Marquis este 19/1 acid sulfuric/formaldehidă. Îl am acasă.
Prefer să folosesc titrarea pentru testarea purității, Un test de topire poate fi util atunci când adaugi rezultatele titrării. Știți, de exemplu, că această cocaină a titrat 70%, acum testul de topire vă poate oferi o măsură precisă a punctului de topire al adulteranților.
Păstrez acest lucru pe cardul meu SD, astfel încât să pot face un plan al reactivilor pe care îi pot utiliza pentru a identifica drogurile.
F3WuF7aGU0

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Este reacția dintre metamfetamină și amfetamină chiar atât de flagrantă cu simons? Nu știu care este mecanismul de detecție pentru reactivul respectiv, dar nu am auzit de un reactiv care să poată diferenția în mod fiabil diferite amine, fără teste suplimentare.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Ei bine, am făcut niște cercetări și da, Simon's poate identifica separat aminele secundare și primare, ceea ce nu știam.

Va trebui să fac niște teste cu probele de metamfetamină pe care le am stocate.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
În ceea ce privește acest site, nu sunt sigur, deoarece nu am comandat niciodată de la un vânzător de aici și nu sunt sigur că mulți dintre aceștia ar expedia în țara mea, dar în trecut am văzut destul de des metamfetamine vândute ca 4MMC și Adderal, până la concerta, eu personal nu am reacții bune la metamfetamină, ceea ce bănuiesc că se datorează capacității sale de a traversa bariera hemato-encefalică mult mai ușor, sunt diagnosticat cu ADHD și principalul meu motiv pentru care folosesc amfetamine de proveniență non-farmaceutică se datorează faptului că am fost împiedicat să obțin rețeta din cauza consumului de alte droguri recreative.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Nu comand de obicei Adderall presat, preferința mea este Speed presat în propriile mele pastile, pot controla doza și funcționează bine pentru ADHD în experiența mea, principala mea preocupare este de a obține ceva de genul unei catinone sintetice în loc de o amfetamină reală, Chiar și atunci când am încredere într-un vânzător, de obicei, testez întotdeauna livrările noi, deoarece nu există nici o spune lanțul lor de aprovizionare și dacă este făcută de ei înșiși sau dintr-o altă sursă care nu poate fi sinceră pentru ei și, din păcate, am întâlnit foarte puțini vânzători care își testează în mod activ propriul produs pentru impurități sau medicamente tăiate.

Last edited:

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Pe baza a ceea ce am testat și a ceea ce am învățat în timpul studiilor mele de farmacologie, există puține diferențe efective între Speed și Adderal atunci când amina este corect listată, cu o dozare adecvată, efectele Speed sunt aproximativ egale, avantajul fiind că nu trebuie să aștept luni de zile pentru o reumplere și pot continua să folosesc alte medicamente recreative nestimulante fără a trebui să îmi fac griji cu privire la un test de droguri aleatoriu de către medicul meu și la pierderea prescripției Adderal.

Speed este, de asemenea, mult mai ieftin pentru gama de doze în care mă încadrez de obicei, 1 gram de speed decent îmi poate face aproximativ 20-30 de pastile individuale, în funcție de doza stabilită, cu același nivel de efecte ca și adderal, pentru o fracțiune din preț.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simons reacționează în mod specific cu aminele. Există 2 formulări de Simons. Una are 2% aldehidă și cealaltă 2% acetonă (în partea A) cu aldehidă reacționează la amine primare (cum ar fi amp sau mda) și cu acetonă reacționează la amine secundare (meth și MDMA de exemplu) Simons este doar un test pentru amine

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Așadar, vânzătorii cu multe vânzări și o majoritate de recenzii pozitive (nu prea multe recenzii negative în ultima vreme. ) Aceștia sunt întotdeauna un pariu bun. Îmi place să știu dacă vânzătorii sunt oarecum activi, așa că trimit o întrebare simplă la care se poate răspunde cu da sau nu. Furnizorii nu vor să petreacă 6 ore răspunzând la mesaje. Un exemplu ar fi "iarba dvs. este cultivată în aer liber?". Ultima utilizare a escrow. Aceasta este plasa dvs. de siguranță. Dacă vă construiți un raport bun cu vânzătorul dvs. puteți alege să faceți tranzacții directe. Trebuie doar să știți că vă puteți pierde banii

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis profilul meu spune 0 oferte, așa că presupun că se pune doar atunci când vinzi ceva, pentru că am cumpărat destul de multe lucruri.
@leefork340 există "vânzători de încredere" pe acest site. Am luat o mulțime de lucruri de la unul. Nu am avut niciodată o singură problemă din partea lui. O dată am pus adresa off de 1 număr și a trimis 400 $ în valoare de meth și cocaină la casa greșită.

View previous replies…

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Da, la fel, am cumpărat ceva și contorul meu de tranzacții nu s-a schimbat. l-am întrebat pe Heisenberg despre asta și mi-a spus că crește doar dacă ești vânzătorul. e nasol, dar nu contează.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
A fost foarte dureros să lovesc acel "complete deal" când nu am primit rahatul, dar a fost vina mea și a fost o greșeală costisitoare din partea mea. Încă nu mi-am revenit cu adevărat de la un financiar. Sunt pe ea cumpărând 1/4 oz și rahat că comanda a fost anunțând meth
Și două grame de cocaină
. Ambele pe care le-am luat de la tipul anterior și am fost mulțumit și de ecstasy-ul său

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
nah simt că, am cumpărat 100 de dolari în valoare de diverse droguri (cat, molly, etc) de la cineva și cred că ar putea fi confiscate, dar am plătit oricum, deoarece el avea nevoie de bani pentru transport maritim. am un număr de urmărire și totul, a fost blocat în scanare depozit de la 29... nu arata bine. știu 100 nu este o mulțime, dar am rupt lol

Îmi pare rău că sa întâmplat cu tine, deși :c