Îmi pot imagina că este posibil să le cumpărați doar în Regatul Unit, contra dovezii unei licențe comerciale.
Există o mulțime de Nitroethane/Nitromethane vândute pe Ebay, dar mulți vânzători cer o anumită formă de dovadă.
Cred că acest lucru ar fi ușor de falsificat, puteți încerca să găsiți numerele de înregistrare ale companiilor care ar putea avea de-a face cu orice caz de utilizare a produsului chimic, dar care nu au o prezență pe internet, astfel încât este dificil să găsiți contacte. Puteți găsi aceste numere pe mai multe site-uri web, trebuie să existe site-uri web naționale specifice numai pentru întreprinderile din Regatul Unit, dar cu siguranță și site-uri web specifice UE pentru toate întreprinderile înregistrate în UE. Eu aș încerca acest lucru doar atunci când comand la o adresă care nu poate fi asociată cu mine
O altă opțiune este Germania, Polonia sau China. Există mulți vânzători în fiecare dintre aceste țări care vă pot expedia aceste produse chimice și care ar putea fi dispuși să le reeticheteze.
Tocmai am expediat aproximativ 30 de cutii care conțineau câte un container de 1 x 20 l cu metanol, etanol, metilamină și produse chimice lichide similare. Le-am etichetat pur și simplu ca produse de curățat și toate au trecut din Polonia în Belgia, via Germania.
Întrucât transportul acestor bunuri în ceea ce privește transferul logistic de la o țară la alta nu este ilegal, ci doar restricționat, aceasta ar putea să vă ofere o altă posibilitate.
Puteți face acest lucru în mod clasic și să le cumpărați într-o țară precum Polonia de la o companie care nu vă va pune întrebări, să obțineți documente oficiale de export/import și să le expediați cu un curier oficial... există, de asemenea, o mulțime de curieri privați activi pe Ebay care conduc săptămânal din Polonia înapoi în Regatul Unit și viceversa, dacă găsiți unul care mai are capacități în camionul său, ați putea rezerva spațiul destul de ieftin, de asemenea, ei pun mai puține întrebări de obicei.
În acest caz, aș folosi date furate sau false pentru firma de curierat, precum și o adresă care pare a fi comună, dar care nu poate fi asociată cu mine.
Sper că acest lucru ar putea ajuta