Echipament făcut în casă

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Bună ziua, am observat recent, pe parcursul studiilor și cercetărilor mele, că utilizarea de echipamente artizanale este folosită aproape în întregime în laboratoarele clandestine. Și nu este din lipsă de resurse, ci pentru a permite utilizarea acestora într-un mod discret, fără a atrage atenția asupra obținerii lor, în unele cazuri cu persoane apropiate/vecini care caută discreție.
OVxRl7pGm1

Întrebarea mea principală ar fi înlocuirea sticlei în care are loc reacția și refluxul. Ce opțiuni am avea pentru a crea echipamente din sticlă de uz casnic și borcane de supermarket?

Pentru o producție de 100 g, de exemplu, folosind sinteza metilamfetaminei pe cale hipofosforică

Loooow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Singurul lucru de care aveți nevoie este o plită încinsă, o oală de dimensiunea potrivită în care vasul de gătit să încapă fără probleme (pe care ar fi bine să o umpleți cu ulei pentru a încălzi vasul), un balon de sticlă de dimensiunea potrivită pentru a lăsa suspensia să reacționeze, o bucată de furtun (furtunul pentru conectarea unei butelii de gaz la grătar sau ceva asemănător cred că este bun), un dop pentru a închide balonul de gătit etanș (cu o gaură potrivită de dimensiunea în care furtunul poate fi presat și fără joc).
în dimensiunea în care furtunul poate fi presat și fără joc) un balon mare (din cauciuc gros și robust) și câteva vase mari etanșe (sticle de Coca-Cola de 2 litri sau similare) pentru a spăla fazele!
Aș recomanda, de asemenea, o rolă de bandă adezivă pentru a fixa dopul cu tubul pe balon împotriva deschiderii accidentale sau a scurgerilor de aer în timpul procesului de fierbere.
Nu în ultimul rând, unul (sau câteva) boluri mari de sticlă pentru a evapora cât mai lent apa în care este dizolvat produsul final.

WillD

Expert
Reaction score
1,054
Există și alte substanțe interesante care pot fi realizate simplu într-un pahar sau într-un plastic. Pentru metoda de mai sus, punctul de fierbere și acidul nu sunt cele mai convenabile pentru utilizare fără sticlă și condensator, deși este posibil. Dar mirosul va fi greu.