- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 50
Bună ziua, am o întrebare cu privire la procesul Sand Mayer. Voi termina procesul lăsându-mă cu GBL doar dacă mă opresc după pasul 4 în partea de extracție, deoarece se pare că tot ce urmează se transformă în GHB?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1
Bună ziua, dacă am înțeles corect, doriți să obțineți GBL prin reacția Sandmeyer. Da, îl puteți obține la pasul 4.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 2
- By Jeffrey B.
-
17 Jul
îmi pare rău că am întârziat la petrecere, dar am o întrebare similară cu privire la acest traseu.
1. Distilăm GBL direct din RM în etapa 1a? Dacă da, GBL-ul nostru este în azeotropă cu apa? Și cum ar fi posibil acest lucru dacă este solubil în solvenți nepolari?
2. Dacă doar colectăm produsul până la etapa 4 prin extracție cu DCM din RM (și poate prin distilare, așa cum am menționat mai sus), ar trebui să îl putem transforma în orice sare de GHB ne dorim, nu-i așa?
1. Distilăm GBL direct din RM în etapa 1a? Dacă da, GBL-ul nostru este în azeotropă cu apa? Și cum ar fi posibil acest lucru dacă este solubil în solvenți nepolari?
2. Dacă doar colectăm produsul până la etapa 4 prin extracție cu DCM din RM (și poate prin distilare, așa cum am menționat mai sus), ar trebui să îl putem transforma în orice sare de GHB ne dorim, nu-i așa?
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,857
- Deals
- 1