Am primit 2 grame de 4-MMC de la Glitchy. Mulțumesc foarte mult, a fost foarte frumos din partea ta să faci asta.
Revizuirea expedierii:
Pachetul a fost din Germania în SUA prin USPS, ceea ce nu am știut înainte de a primi numărul de urmărire.
Este în regulă cu mine de data aceasta, deoarece este o sumă mică și chiar transportul a fost gratuit pentru acest eșantion (Mulțumesc din nou).
În ceea ce privește importul/exportul, cred că este important ca clientul să știe de unde provine, deoarece este supus unei percheziții posibile și statistic probabile atunci când este importat.
SUA către SUA cu USPS oferă un nivel de securitate fără valoare, deoarece dacă "ei" doresc să cerceteze pachetul expediat prin USPS, o vor face, și repede!
Mă face să mă simt mai puțin paranoic cu privire la confiscări atunci când trimit din SUA în SUA. Are sens?
Are foarte mult sens. Scriu doar din vârful capului meu acum despre elementele fundamentale ale transportului maritim, astfel încât cunoștințele să ajungă la utilizatori.
Înapoi la subiect!
Revizuirea ambalajului:
În mod normal, nu aș împărtăși aceste informații în felul acesta.
A fost o bucată de hârtie pliată în treimi cu o mică pungă de mylar sigilată pe care am putut mirosi murătura 4-MMC prin înainte de a o scoate chiar din hârtie. Mi-a amintit de 2009, dar vama a parcurs un drum lung de atunci. Așa că a fost îngrijorător.
Produs: