Question REACȚIE EȘUATĂ 2-IODO-4MP

INDIANELK

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
AM ÎNCERCAT SĂ FAC 2-IODO-4MP PRIMA DATĂ EXACT CA RECEPIE DAT ÎN VEDIO PE FORUM A ÎNCEPUT AȘA CUM ERA DE AȘTEPTAT AM ADĂUGAREA TUTUROR INGREDIENTELOR AȘA CUM ESTE MENȚIONAT AM PRIMIT ACELAȘI ASPECT RM PITCH ROȘU NEGRU MARO, DAR CÂND AM LĂSAT-O ȘI A VENIT DUPĂ 6 ORE CULORILE A FOST SCHIMBAT LA MARO deschis CA CAFEA Cum sa întâmplat poate cineva sa ma ajute am cumparat reactivii pentru un pret foarte mic pentru prima încercare și nu a reușit poate cineva sa spuna de ce eu sunt atașat o fotografie IODONE CULOAREA A DISPĂRUT @Novator @G.Patton pls ajuta experți

Attachments

• DLiqF4nyBR.jpg
    DLiqF4nyBR.jpg
    3.1 MB · Views: 165

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,876
Deals
1
Puteți aplica imagini ale amestecului dvs. de reacție?
Ați adăugat CuO așa cum se spune în tutorial?
Dacă ați citit acest tutorial, ar trebui să știți că trebuie să încălziți și să agitați amestecul de reacție nu mai puțin de 15 ore (nu 6).

Ați obținut o astfel de suspensie în amestecul de reacție?
H1ROM2jbom

P.S. Dacă vă punctați textul, acesta va fi mult mai ușor și mai convenabil de citit.

INDIANELK

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Știu că trebuie să încălzesc și să amestec timp de 15 ore și, de asemenea, am amestecat timp de peste 17 ore, dar ceea ce vreau să spun este că la început, când am început totul, Rm arăta la fel ca în VEDIO, dar după 6 ore, când am venit să verific culoarea RM a devenit maro deschis, spre deosebire de VEDIO, de asemenea, după peste 17 ore, amestecul nu arăta ca cel din VEDIO

View previous replies…

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,876
Deals
1
Nu ar trebui să încerci gustul reactivului tău. Nu te va ajuta să-i determini calitatea, ci doar să te otrăvești și să ajuți la apariția cancerului. Verifică-i punctul de topire, omule. Metodă ușoară de verificare.

INDIANELK

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
@G.Patton cum pot să te pm Vreau niște îndrumări om încercat din nou și se pare că am eșuat mizerabil 😫 Te voi plăti dacă vrei pls ajută-mă 🙏😭

xoxoxoxo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
cumpăra mașină alfa 2 el arată u ce substanțe chimice pure u lucru și este substanțe chimice reale

INDIANELK

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Da, domnule 😁 @G.Patton
1) în primul rând am adăugat 100 de grame de 4 mp într-un balon cu trei gâturi de 3000 ml echipat cu agitator superior și condensator de reflux .al treilea gât a fost închis . în baie de apă care a fost de aproximativ 60-65 ° C
2) în al doilea rând am adăugat IPA 1000 ml .
3) al treilea am adăugat 54 de grame de CUO în porții mici pentru a lăsa să se amestece corect (a durat aproximativ 30 min)
4)apoi am adăugat IODIN GRANULAR 130 grame în mai multe porții (în aproximativ 30 min timp)
5) apoi am lăsat totul să se amestece la 60-70° timp de aproximativ 20 de ore culoarea a devenit deschisă apoi m-am panicat și am crezut că iodul a vaporizat așa că am adăugat încă 30 de grame de iod .apoi am lăsat să se amestece din nou timp de 7 ore .în total 27+ ore
6) apoi am oprit totul și am lăsat amestecul să se decanteze apoi l-am decantat într-un balon (ceva cupru a apărut în RM ) l-am acoperit și l-am lăsat timp de 10 ore la temperatura camerei apoi am venit și am văzut iodocetona formându-se pe cuprul negru.
7) iodocetona se forma în jurul particulelor de cupru .am fost îngrijorat
8) Marvin a sugerat să încălzesc masa pentru a topi cetona fără a fierbe așa că am făcut la fel .am încălzit întreaga masă cu cupru la 40-50 de grade toată iodocetona s-a topit în aproximativ 15-20 de minute .apoi am lăsat să se așeze .apoi am decantat RM cu grijă fără a lăsa cupru înăuntru .am răcit RM la temperatura camerei iodocetona a început să se formeze din nou apoi am acoperit și am păstrat în congelator în 12 ore era mai multă iodocetonă decât înainte .
@Marvin "Popcorn" Sutton
@G.Patton
Vă mulțumesc din nou foarte mult pentru îndrumare și ajutor