Bună ziua, am găsit pe internet informații care sugerează că L-efedrina și D-pseudo-efedrina sunt alcaloizii principali din efedră, alături de alți alcaloizi. Cred că mi-am dat seama cum să extrag clorhidrat de efedrină și clorhidrat de pseudoefedrină din efedră și să le separ pe cele două.
Ați putea să mă sfătuiți dacă, în cazul în care aș continua sinteza metamfetaminei, folosind metode precum iodul/fosforul roșu, ar trebui să folosesc clorhidrat de L-efedrină, clorhidrat de D-pseudo-efedrină sau un amestec din ambele? Are L/D un impact asupra sintezei metamfetaminei? Mulțumesc.
Am întâmpinat dificultăți în a distinge aceste concepte: efedrină și pseudoefedrină, L/D chiral, L/D rotație optică și nu sunt sigur în ce măsură acestea afectează sinteza metamfetaminei.
Am folosit 15 grame de pulbere, fiecare gram necesită 1,656 ml, deci 15 grame înseamnă 24,84 ml, dar turnând etanol și nafta în pulbere s-a transformat în noroi. Scuzați-mă, Dumnezeule mare, cum pot să o filtrez? Nu există niciun fel de lichid, este numai noroi.
Există o metodă simplificată, care a fost testată. Unde se duce pulberea obținută după încălzirea cu etanol timp de 10 minute în prima etapă? Este rezervată pentru a doua parte? Dar în a doua parte, se înmoaie etanolul timp de 3 zile și nafta timp de 2 zile, iar apoi cele două lichide filtrate sunt fuzionate. După fuziune, se obține o substanță neagră cu mult ulei. Eu nu văd alb pudră.
În plus, măcinarea ierbii până la pulbere și înmuierea ei în etanol sau nafta produce un lichid verde închis. L-am filtrat prin aspirație de 4-5 ori și culoarea este tot verde închis.
Acesta a fost extras pas cu pas, dar produsul final nu a fost o pudră albă. Am folosit o versiune simplificată, iar fiecare pas a fost făcut conform celor de mai sus. După înmuierea în solvent, cei doi solvenți au fost combinați, iar după uscare, s-a obținut unul negru, nu. Este un lichid verde închis.
În teorie, efedrina există. Trebuie doar să o extrageți. Există și alte substanțe. Trebuie să evaporați complet lichidul și să cristalizați efedrina. Probabil, cromatografia flash este necesară aici.
În conformitate cu ceea ce ați spus mai sus, am pus-o pe placa de tort, dar nu am văzut încă nicio pudră albă după evaporarea lichidului. Este o greșeală în operațiunea mea? Dar am făcut-o în conformitate cu metoda dvs. de mai sus.
Am învățat această metodă de la unul dintre prietenii mei din Afganistan. Mi-a spus că ei extrag efedrină prin această metodă, dar eu nu am încercat-o încă pentru că sunt în căutarea acidului sulfuric.
Invenția se referă la un proces de extracție a efedrinei și aparține domeniului tehnic de extracție a componentelor eficiente din medicamentele tradiționale chinezești. Procesul prevăzut de invenție cuprinde următoarele etape: pretratarea efedrei; alcalinizarea; extracția cu...
brevete.google.com
În lunile următoare voi încerca o extracție și voi posta rezultatele.