Question Îmi poate spune cineva de ce am nevoie pentru a opera un laborator clandestin de droguri [Am citit PDF-ul, dar nu pot înțelege].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Vreau să știu de ce am nevoie pentru a opera un laborator clandestin de droguri Am citit PDF-ul despre laboratoarele clandestine de droguri, dar este greu pentru mine să înțeleg
explicațiile m-ar ajuta foarte mult.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
puteți spune ce produs chimic este scump din această listă? De asemenea, acești reactivi sunt destul de siguri și legali.
  • 100 g eteri de glicidat BMK (cas 80532-66-7; cas 41232-97-7; cas 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH sau KOH;
  • ~80 ml HCl (35%) sau 100 ml H2SO4 (45%);
  • ~600 ml DCM sau eter de petrol;
  • ~100 g MgSO4 sau Na2SO4;
  • ~500-600 ml apă distilată;
  • ~ 50 g NaCl (opțional);
la ce imagine vă referiți?
Aceasta oferă sursa cu răspunsul la o întrebare tipică, unii oameni cred că este mult mai ușor să pună întrebări de genul "Ce este a-Oil sau ce este balonul cu fund rotund" în loc să folosească Google. Desigur, nu voi scrie aceeași explicație de mai multe ori. Uneori trebuie să găsiți răspunsuri singuri în loc să cereți răspunsuri cu spumă în jurul gurii.
Puteți găsi furnizorul de p2np prin intermediul forumului BB Listing.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Început greșit, dacă acesta este un stumbelnlock, omule gândește-te la ceea ce urmează mai departe și dacă este lucrul tău, nu glumă prieten, fii în siguranță și obține mai multe informații, urăsc să citesc că un alt prieten s-a aruncat în aer sau și-a ars fața af, nu este o glumă, este o muncă cu pericol real, vă rugăm să nu o subeestimați, nu spun să nu o faceți, vă rugăm să faceți mai multe reaserge pentru tine toutch ceva,
Vreau să spun ca un prieten care are intenții bune și vrea să te văd reușind în ea.
Fii în siguranță