Question Îmi poate spune cineva de ce am nevoie pentru a opera un laborator clandestin de droguri [Am citit PDF-ul, dar nu pot înțelege].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Vreau să știu de ce am nevoie pentru a opera un laborator clandestin de droguri Am citit PDF-ul despre laboratoarele clandestine de droguri, dar este greu pentru mine să înțeleg
explicațiile m-ar ajuta foarte mult.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
În primul rând, dorința de cercetare este cea mai importantă. Acest forum oferă toate informațiile de care aveți nevoie și pe care le-ați putea găsi, mai ales atunci când vă gândiți să înființați o operațiune care ar putea să vă încheie viața de om liber.

În plus față de postările lui G.Patton, acest lucru ar putea ajuta și el:

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/set-up-your-garage-chemistry-lab.639/

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Este nevoie doar de timp și de mult efort din partea dumneavoastră, deoarece există foarte multe aspecte.

Nu este vorba doar despre echipamente sau cunoștințe chimice, ci și despre construirea unor infrastructuri corecte pentru lanțul de aprovizionare și, mai ales, despre punerea în aplicare a siguranței pentru a nu fi prins.

Nu vă grăbiți

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Dacă trebuie să puneți această întrebare, sunt șanse să nu renunțați la slujba de zi cu zi. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
De ce se răspunde la aceste întrebări stupide, iar întrebările bune sunt ignorate. Încercați să cultivați o cultură a idioților hrăniți cu lingurița?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Cred că întrebările adresate în special începătorilor au nevoie de sfaturi directe, cum ar fi cele de mai sus, pentru a garanta o mai mare siguranță pentru toate părțile implicate.

Care dintre întrebările dvs. nu a primit răspuns? Poate vă putem ajuta

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Din câte mi-am dat seama, există și alte probleme în cadrul acestui subiect, cum ar fi înțelegerea de bază a chimiei (care îmi lipsește și mie, într-o oarecare măsură) a celor care execută acest traseu sau care nu urmează 100% sfaturile.

Din câte am înțeles, modul de obținere a P2P a fost explicat destul de bine în acest subiect și a putut fi executat cu succes, în timp ce drumul de la P2P la produsul final a fost menționat, de asemenea, dar nu a putut fi executat până în prezent de către participanții la firul pe care l-ați legat. În special în ceea ce privește reacția Leuckart, există un raport aprofundat pe forum.

Vă rog să mă corectați dacă greșesc, îmi amintesc doar că această postare nu a fost 100% de succes pentru toată lumea încă din mai multe motive. Dar nu neapărat pentru că nu s-a răspuns la toate întrebările importante

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2P este de mare calitate
N-formy este de mare calitate
Toate întrebările puse în acest subiect sunt pentru pasul următor
Știu că există (6 persoane) care așteaptă sfaturi doar pentru ultimul pas.
Și așa cum am citit aici acum câteva zile
răspunsul este deja postat, dar trebuie doar decodat pentru utilizatorul normal.

Zero utilizatori de aici pot decoda această imagine.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Bună ziua, respectați toți membrii forumului și fiți politicoși, vă rog. Nu acceptăm comunicarea nepoliticoasă în forumul nostru. Toată lumea merită să fie ajutată aici.
Există aceeași întrebare, am descris deja această temă în subiectul detașat Sinteza P2P din eteri de glicidat BMK

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Bună ziua domnule @G.Patton ruta pe care doriți să o folosim este pentru producția la scară mică.
Produse chimice foarte scumpe și risc ridicat pentru achiziționarea acestor produse chimice.

Prin urmare, este necesar să urmăm această cale de sinteză din imagine.
Dacă cineva poate decripta această imagine, atunci este posibil să se producă ulei A din toate produsele legale
fără a fi nevoie de substanțe chimice foarte toxice și în cel mai ieftin mod de a-l crea .
Aceasta se numește progres.
Înțeleg că furnizorilor de produse chimice nu le place această cale.
Are sens.
Dar eu sunt aici pentru a învăța în mod legal, fără substanțe chimice foarte enumerate care sunt toxice și interzise și acolo pentru suprapreț

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Am mult respect pentru persoanele care răspund cu adevărat la o întrebare.
M-am săturat de răspunsurile care trimit la alte subiecte. Acesta nu este deloc un răspuns, ci doar bun pentru a crea confuzie.
Înțeleg că poate fi frustrant când aceeași întrebare este pusă de mai multe ori
dar asta face parte din meserie. Iar răspunsurile sunt întotdeauna fără obligații.

ps: scuze, am crezut că sunt în subiectul uleiului A de la saul

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Cred că, odată ce doriți să faceți traseul pe care majoritatea chimiștilor din Țările de Jos îl fac în laboratoarele mari (în afară de traseele de hidrogenare catalitică), va trebui să aveți de-a face cu substanțe chimice foarte restricționate. Din experiența mea, sursele OTC nu fac decât să prelungească întregul proces, să facă rutele mai puțin scalabile și, uneori, chiar tind să coste mai mult.

Dacă sunteți în căutarea unui mod mai ''legal'' de a produce freebase sau speed, de ce nu vă uitați la ruta NaBH4/CuCL2?
Trebuie să înțelegeți și echipa de experți de pe acest forum, atunci când trebuie să răspundeți la întrebările a mii de oameni, dar acestea au fost postate în altă parte, cel mai ușor este să vă sfătuim să verificați unde au fost postate informațiile originale.

În general, tot ce ai nevoie pentru traseul tău este deja aici, pe acest forum.

1. Sinteza P2P din eteri de glicidat BMK
2. 1-Fenil-2-propanonă (P2P) Aminare Leuckart la amfetamină și metamfetamină. Scară mică.

De asemenea, există unii utilizatori obișnuiți, pe lângă echipa de experți, care au experiență în acest sens și ar putea fi consultați pentru aceasta, dacă este necesar. Chiar nu înțeleg problema

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nabh4 este interzis, domnule, iar P2nP este în vârful fiecărei liste de supraveghere
de asemenea, această rută este foarte scumpă .
Ați înțeles greșit, laboratoarele mari lucrează cu produse legale dacă pot, deoarece acestea au prețuri normale și sunt legale.
De ce credeți că apaan a fost produsul chimic NR 1 din 2009 până în 2018, deoarece a fost legal și ieftin 20 € / kg pentru a cumpăra

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2nP este controlat ca naiba, chiar și vânzătorii de polish nu îl mai listează pe site-ul lor din această cauză

îl puteți cumpăra, dar numai prin mesaje private adevărate pentru clienții care se întorc și care nu îl mai văd listat.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
hmm care este prețul tău țintă pe litru freebase?
Această rută ar putea fi executată pentru 300EUR/litru, pentru oamenii obișnuiți care nu pot cumpăra tone de precursori va costa aprox. 600EUR/litru, ceea ce este încă bine
Sunt sigur că acele laboratoare care fac acest lucru, nu împărtășesc rutele lor exacte. Mai ales nu pe internet
De unde ai scos asta? Aș putea numi cu ușurință o grămadă de furnizori P2NP care îl vând public, deoarece nu este ilegal

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
al răspunsurile dvs. sunt corecte și P2nP este încă legal, dar nu salvați pentru a comanda .
cel mai mare vânzător din Polonia de la P2nP recent nu mai este listat.
De asemenea, atunci când utilizați bara de căutare, nu mai există articole de găsit.
Cred că au un motiv pentru asta.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Da, cred că ai dreptate.

Totuși, nu aș cumpăra niciodată P2NP online, există opțiuni alternative excelente pentru a pune mâna pe produs