ei bine , am testat amalgamul cu și fără clătire, și rezultatul este același în randamente.... atunci, prefer să clătesc pentru a elimina cel puțin o parte din el, în producția mdma, există mai multe căi, dar dacă vă decideți să faceți extracții alcalino-acide, HG ar trebui să iasă pur și simplu , oricum, dacă randamentul sunt aceleași.... de ce să nu încercați să eliminați la primul pas? poate că în rezultatul final nu este important, dar dacă puteți fi mai puțin expus la HG în timp ce ajungeți la aceste etape, cred că merită cele 3 minute în etapa de clătire.
în ceea ce privește p2np , de fapt cred că nu este deloc necesar ca folia AL să fie complet "topită" (engleza mea haha), se pare că puteți arunca o mulțime de folii nereacționate fără pierderi de randament, dar în MDMA dacă nu așteptați până când folia AL reacționează complet veți avea o pierdere mare de randament.
În ceea ce privește temperatura, cred că ar trebui să se aplice pentru a menține temperatura de reacție corectă, chiar și atunci când reacția exotermică este terminată, atunci când este terminată, bulele etc. continuă să curgă și timpul de așteptare este mai scurt...
dacă îl lăsăm așa cum este, reacția va continua până când totul va fi reacționat, dar poate întârzia mai mult de 12 ore, în mod normal îl lăsăm peste noapte.
deoarece amalgamul este un echilibru dificil de controlat la 100%, trebuie să continuăm să supraveghem, în mod ideal în aceste 6 ore ar trebui să se termine reacția, fără temperatură externă, dar depinde de o decizie de poate câteva secunde? așteptați să vedeți gri închis... așteptați până când folia plutește? când se întâmplă, cât de mult se va aștepta până la clătire, sau adăugarea precursorilor?
Poate că într-o zi voi fi capabil să fac întotdeauna la fel, dar această zi nu a ajuns încă haha
scuze pentru SpaniaGlish mea