Metoda bine de cristalizare 4mmc

kinshasa99

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Am încercat cristalizarea saramurii în NaCl
23 g NaCl dizolvat în 100 ml apă și
100 g 4mmc și l-am pus în congelator, dar. metoda a eșuat.
Acum am 4mmc solid amestecat cu NaCl (sare)
Știe cineva cum să separe sarea de 4mmc?

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
Уtrebuie să eliminați apa. Veți rămâne cu un amestec de NaCl + 4-mmc. apoi adăugați IPA și aduceți la fierbere (pentru 100 g de amestec 2 L de IPA). 4-mmc se va dizolva în IPA, iar NaCl va rămâne sub formă de precipitat. filtrați . apoi distilați IPA. dar, în general, pentru acest tip de cristalizare, nu se folosește NaCl, ci CaCl - fiți atenți)

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
dacă adăugați puțin acid clorhidric la soluția apoasă de mef + apă, aceasta cristalizează în mod normal la o temperatură negativă în congelator? la - 16 - 20 de grade. apa nu va îngheța împreună cu mef?

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
va îngheța

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
dizolvați 4-mmc în vodcă, sau într-un amestec de apă + acetonă (50% / 50%), atunci nu va îngheța. dar nu veți obține cristale mari prin această metodă. cristalele vor fi foarte mici, ca fulgii de zăpadă

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
În subiectul următor au scris că la -8 apa nu ar îngheța, nu a încercat la această temperatură? Merită să credeți? Cristalele sunt foarte strâns amplasate unele față de altele, par solide

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
dacă concentrația de 4-mmc în apă este de 1g per 1ml sau mai mare de 1g per 1ml, atunci la -8C soluția nu va îngheța. dar deja la -10C sau mai puțin, soluția îngheață

george123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Când vreau să cristalizez, trebuie să aștept să se evapore tot lichidul? mult personal stau în apă? cât de multe zile normale trebuie să aștept

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
10-15 ore. aceasta este o metodă izohidrică de cristalizare - suprasaturarea soluției are loc datorită scăderii temperaturii solventului (apa). aproximativ 10-20% 4-mmc va rămâne în apă. prin urmare, nu aruncăm apa, ci o evaporăm pentru a extrage restul de 4-mmc

george123

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Văd metodele dvs. cum să cristalizați, dar de ce oamenii dau 2-3 ml pentru 1 g 4 MMC aceasta va fi diferența Cât de mari sunt cristalele. mai mult solvent mai mult 4 MMC rămâne pe apă?

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
3-4 ml la 1 g - aceasta este pentru metoda izotermă - când se realizează suprasaturarea soluției datorită evaporării solventului. cu cât solventul se evaporă mai mult, cu atât dimensiunea cristalului este mai mare. dar această metodă necesită un timp foarte lung - de la 2 săptămâni la 2 luni (în funcție de compoziția solventului - raportul apă/alcool sau acetonă)

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,128
Deals
1
Last edited:

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
nu. această metodă este diferită. cu NaCl, el dorea să scadă punctul de îngheț al apei pentru a precipita mai bine clorhidratul de 4-mc din aceasta. dar se pare că m-am înșelat. pentru a scădea punctul de îngheț al apei, nu se utilizează NaCl, ci CaCl. O soluție de CaCl de 10% scade punctul de îngheț al apei la -20C. NaCl scade punctul de îngheț al apei doar până la -3C

Last edited by a moderator:

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
Clorura de calciu la minus 20 cristalizează sau nu? Care este atunci semnificația cristalizării dacă Mefedronul va trebui să fie curățat de CaCl printr-o altă cristalizare? Puteți să o înlocuiți cu acetonă, el va scădea, de asemenea, temperatura de congelare, atunci nimic nu va trebui să fie separat.

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
CaCl la -20C nu cristalizează și nu precipită (rămâne în apă). De asemenea, prefer să folosesc acetona pentru a reduce punctul de îngheț al apei - în opinia mea, este mai ușor și mai convenabil

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,128
Deals
1
3Y7eMz4RaB
1BmoclFY8v

Nu ești precis, uită-te la aceste grafice.
Așa cum am mai spus, această metodă pare ineficientă

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
Mulțumesc pentru informațiile de ajutor!

subzero013

Don't buy from me
Resident
Reaction score
24
A secreta sare cu altă sare este, desigur, o opțiune îndoielnică. Cu toate acestea, puteți încerca pe un număr mic. Spuneți-mi ce ați obținut temperatura de minus 8 grade pentru cristalizarea din apă? În congelatoarele casnice, temperatura începe de la minus 12 - 14, în laborator de la minus 10. Mă uit prost sau există vreo modalitate non-standard?

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
răspunsul este simplu: iarna, temperaturi sub zero grade...

ChemDamn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
Minus 10 se potrivește prea bine