Question Dlaczego sprzedawcy nie tworzą ukrytych pakietów?

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Na przykład, kiedy zamówiłem roidy, źródło ukryło moje fiolki, granulki itp. w pudełkach z magnezem i witaminami, a nawet w pudełkach mikado, które nie były otwarte!

Dlaczego sprzedawcy narkotyków po prostu wkładają proszek do plastikowej torby i wkładają go do listu lub pudełka? Gdybym był sprzedawcą, kupiłbym wiele małych książek, otworzył je i wyciął kwadrat na wszystkich stronach, aby włożyć plastikową torbę do środka i przykleić książkę, lub idk kupić lisopainę i usunąć wszystkie tabletki, aby włożyć małą plastikową torebkę do środka i ponownie włożyć tabletki, dlaczego nikt tego nie robi?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
alpino Jestem trochę zagubiony. Chcesz powiedzieć, że wysyłasz swoje leki z roślinami?

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
100
Deals
22
Terpeny i terpenoidy, takie jak mentol, związek występujący w olejku z mięty pieprzowej lub tymol, środek przeciwgrzybiczy stosowany w higienie jamy ustnej, flawonoidy, takie jak rutyna występująca w owocach cytrusowych, węglowodany i polisacharydy, takie jak destran, kwasy tłuszczowe lub witaminy, takie jak witamina c lub d, są również organiczne, ale nie polecam tego. Każdy powinien mieć swój własny sposób wysyłki.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
56
Skontaktuj się ze sprzedawcą i zażądaj ukrytego pakietu, oczywiście nie zamówień 1,2,3 gramów itp. I oczywiście za dodatkową opłatą. Nie możesz oczekiwać, że twoje zamówienie o wadze jednego grama będzie warte więcej niż zamówiony gram.