Question Czym jest kryształ bu ku

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
43
Widzę, że masz trochę różowego bk. To są jakieś brudne chemikalia lol. Nawet nie chcę wnikać, dlaczego to gówno wyszło różowe.
Cieszę się jednak, że tak się stało.
Niektóre inne koty sprawiły, że to gówno wyglądało bliżej tego żółto-beżowego MDMA. Profesjonaliści tacy jak ja widzą na zdjęciu, że to nie jest MDMA.
Jednak początkujący kupujący nadal kupują i nie wiedzą.
Przypomina mi to sytuację, gdy metylon zrujnował scenę MDMA.
Nie rozumiem, dlaczego redystrybutorzy nie mogą powiedzieć prawdy.

Dr.Robert

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Powiedz im, że to prawdziwa chemia, którą dostają i powiedz im, że to ich odurzy, a i tak to kupią, ale przynajmniej będą wiedzieć, czego szukać, aby zmniejszyć szkody.

plancklong

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13

Istnieje slangowe angielskie słowo: beaucoup. Wymawia się je bu ku

Myślę, że sprzedawca używa tego do gloryfikacji swojego produktu, co może odnosić się do jednego konkretnego związku lub grupy podobnych związków.

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53

Van0909

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
Dziękuję, dostałem paczkę, zamówiłem 5g, wysłałem mi 5g więcej

Van0909

Don't buy from me
New Member
Reaction score
11
FeVDAhv1mk
Xv9tcVSmOF

merd60

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Jakie jest jego działanie? Czy zamówiłeś ilość hurtową?

Rita

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Nowy stymulant??? Mój klient powiedział mi wcześniej, że jest bardzo silny.

bmkadbbsupplier

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
Deals
1
Jest to najnowsza legalna alternatywa wprowadzona po tym, jak nep został zakazany, oferujemy również niektóre produkty benzodiazepinowe i niektóre najnowsze produkty laboratoryjne, jesteś zainteresowany?

Moonbow112ix

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Świadomie nie próbowałem żadnej z tych wersji m-cat z 2023 roku, chciałbym zobaczyć, jak to jest nie zafałszowane, jestem bardzo zainteresowany wszelkimi analogami benzo lub jakkolwiek je nazywają, lol "pochodne chemikaliów specyficznych dla sterydów", Wiem, że próbowałem tego, co miało być tylko fuprazolamem w czasie, gdy wyjaśniono mi, że jest to odpowiednik benzo "bu" i "ku" wspomnianego tutaj, oczywiście wiem, co to mefedron i efedron, więc z moim doświadczeniem z najnowszym projektantem "benzo" lub Rc benzo znacznie bardziej przyjemne niż poprzednie prasowane benzo zawierające to, co mi powiedziano, było zasadniczo tym samym, ale ostatnio starałem się być tak uczciwy, jak to tylko możliwe, może nie jadłem dużo tego dnia, lol dużo, ale było cholernie blisko dokładnie tego, co czuję z moich benzosów z apteki, więc tak, ręka podniesiona bardzo zainteresowana

Mr.Ben

Don't buy from me
Resident
Reaction score
11
Deals
2
Mamy kryształy Ku i Bu, jeśli jesteś nimi zainteresowany, możesz się ze mną skontaktować.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jest to tak dziwne, że nikt, kto to sprzedaje, nawet nie powie, co to jest. Co drugi RC mówi dokładnie, co to jest. Jeśli chodzi o dobre i złe, to jest to w oku patrzącego. Możesz spojrzeć na sert, Dat ratio, inhibicję transportera skierowaną do wewnątrz, na zewnątrz, możesz spojrzeć na milion pomiarów, ale nie ma wpływu na smak. Właśnie dzisiaj zauważyłem, że BPZ ma stosunek sert/dat bardzo zbliżony do kokainy i pomyślałem: "hmmm, może mi się spodobać!", ale potem przeczytałem, że jest halucynogenem, a to zdecydowanie by mi się nie spodobało. Myślałem o a-pvp, ale współczynnik jest poza wykresem! Czysta data, bez euforii, jak sądzę. Więc spekulowanie na temat tego, jak lubisz narkotyk, czytając o nim, jest trudne. Lubię palić crack. Nie jestem też przeciwny metamfetaminie, ale nie ma ona takiej euforii jak crack. Jestem prawie jedyną osobą, którą znam, która wytrzymała przez jakiś czas bez kradzieży, kłamstw i stania się totalnym gównem. Moja kora czołowa ma poważny uraz. Może dlatego.

Cajun Gopnik

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
re: Jestem prawie jedyną osobą, którą znam, która utrzymała to przez jakiś czas bez kradzieży, kłamstw i stania się totalnym gównem.

Stary, nie czuję tego! To samo tutaj!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
YUK!!! Wygląda na to, że Alexander Shulgun sam to zaprojektował. Psychodeliczna prędkość jest.....mało angażująca dla moich codziennych czynności. 😅

blosuetoday

Don't buy from me
Resident
Reaction score
32
Próbowałeś?

spacetruckin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
10
Yeah just recieved some.is there anyw to use it to turn it into something better.everything ive read about it says its killing people, mostly people with meth and fent in thier system.thats a lil too close to home for me but hate to throw it.like to synth into something else but only have distillation setup with reflux and extra condensers.dont have 5 or 3 necks.any ideas?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Nie, nigdy nie próbowałem żadnych RC, które pamiętam. Dorastałem zanim pojawił się internet. Żaden z Chińczyków, którzy je sprzedają, nie chciał mi powiedzieć, co to jest, więc napisałem post kilka tygodni temu