Jest to tak dziwne, że nikt, kto to sprzedaje, nawet nie powie, co to jest. Co drugi RC mówi dokładnie, co to jest. Jeśli chodzi o dobre i złe, to jest to w oku patrzącego. Możesz spojrzeć na sert, Dat ratio, inhibicję transportera skierowaną do wewnątrz, na zewnątrz, możesz spojrzeć na milion pomiarów, ale nie ma wpływu na smak. Właśnie dzisiaj zauważyłem, że BPZ ma stosunek sert/dat bardzo zbliżony do kokainy i pomyślałem: "hmmm, może mi się spodobać!", ale potem przeczytałem, że jest halucynogenem, a to zdecydowanie by mi się nie spodobało. Myślałem o a-pvp, ale współczynnik jest poza wykresem! Czysta data, bez euforii, jak sądzę. Więc spekulowanie na temat tego, jak lubisz narkotyk, czytając o nim, jest trudne. Lubię palić crack. Nie jestem też przeciwny metamfetaminie, ale nie ma ona takiej euforii jak crack. Jestem prawie jedyną osobą, którą znam, która wytrzymała przez jakiś czas bez kradzieży, kłamstw i stania się totalnym gównem. Moja kora czołowa ma poważny uraz. Może dlatego.