Question Czym jest CRACK?

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Oglądałem kilka filmów HOOD GHETTO. Co to jest Crack? Czy naprawdę gotują go na kuchence w kuchni?

pinokyo11

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
tak, absolutnie możesz ugotować go w domu z łatwych składników z dowolnego sklepu, ale nie uzależniaj się zbytnio, zawsze używaj odpowiednich dawek

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Mówisz poważnie? Crack to kokaina. Kokaina, którą kupujesz w postaci grudkowatego i błyszczącego proszku, to kokaina hcl. Jest do niej dołączony kwas, który zmienia ją chemicznie. Jeśli użyjesz zasady i zneutralizujesz ten kwas, to zniknie i będziesz miał (wolną zasadę) kokainę. Baza kokainowa. Kokaina bazowa. Dwie najpopularniejsze metody to użycie amoniaku, trującego gazu rozpuszczonego w wodzie (jego ph jest zasadowe), a druga metoda to użycie wodorowęglanu lub węglanu sodu, oba o zasadowym ph. Ludzie nazywają produkt wodorowęglanu i węglanu Crack. Zwykle jest to bardziej surowy produkt niż metoda amoniakalna, ale wynika to z dodatkowych kroków wymaganych do usunięcia trującego amoniaku, a crack może być tak samo czysty jak kokaina na bazie wolnej, jeśli go oczyścisz. Robiłem go na kuchence, w mikrofalówce, w łyżce i na dnie popcana. Prawdopodobnie robiłem to też na inne sposoby

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Dzięki za poświęcenie czasu na wyjaśnienie, jestem z kraju trzeciego świata, więc przepraszam, jeśli zadaję głupie pytania.