Edycja (18.): Spierdalaj DDOSER. Mój środkowy palec jest skierowany na ciebie, podczas gdy mój kutas jest skierowany do wnętrza twojej matki.
Usunięcie istniejącego połączenia z Dreadem stało się 10 razy trudniejsze. Prawdopodobnie nadal będziesz mieć problemy z limitem czasu (teraz bardziej), uzyskując dostęp do Dread, ale złap nową tożsamość i miejmy nadzieję, że dotrzesz do captcha. Wciąż będzie wolniej, niż bym sobie tego życzył. Wkrótce dostosuję proces wprowadzania do pierścienia, który będzie w zasadzie niemożliwy do zlikwidowania (chyba że sieć Tor ulegnie awarii). Przynajmniej taką mam nadzieję.
Chciałbym również bardzo podziękować za wsparcie, jakie otrzymaliśmy podczas tego przestoju. Ludzie nienawidzą naszej awarii tak samo, jak my jej nienawidzimy. Sprawia to, że wszystko jest tego warte, kiedy wszystko robimy. Będziemy pracować przez wiele dni, aby ustabilizować ten proces, aby utrzymać wysoki czas pracy i poprawić dostępność.
Ciekawie jest zobaczyć zmianę w sieci Tor, gdy rozpoczął się atak na Dread:
https://metrics.torproject.org/torperf-failures.html?start=2022-09-01&end=2022-09-18 (wskaźniki są opóźnione o około dwa dni). Nie będzie dużo lepiej, dopóki atak nie ustanie lub nie nastąpi POW. Potrzebujemy około 800 więcej węzłów GUARD w sieci Tor, więc jeśli tylko część ludzi w społeczności może po prostu otworzyć jeden węzeł strażniczy, będziemy mieli więcej niż dużo. Instrukcje, jak to zrobić, można znaleźć
tutaj. Upewnij się, że nie otwierasz zbyt wielu węzłów strażniczych w tym samym czasie z tą samą podsiecią IP lub hostem (zostaną one oznaczone jako złe węzły i nie zostaną dodane!). Jeśli chcesz, aby Dread był online, jest to najlepsza rzecz, jaką możesz dla nas zrobić. Te awarie obwodów tak bardzo spieprzają w tle.
To bitwa, a sieć Tor jest limitem.