Chociaż, inny użytkownik na tej stronie (zapomniałem kto, nie próbuję ukraść twojego światła reflektorów ani nic) powiedział, że możesz po prostu użyć domowych testów narkotykowych lol, po prostu wymieszaj próbkę z wodą i włóż ją do wyznaczonego kubka (lub włóż pasek / patyczek / cokolwiek, w zależności od testu. po prostu zrób to tak, jak byś to zrobił, gdybyś w to nasikał) i powinien powiedzieć ci, jakie narkotyki zawiera twoja próbka (z narkotyków, które testuje ofc). Jedynym problemem jest to, że nie powie ci o fałszerstwach, po prostu jest w stanie wykryć obecność narkotyku, który chcesz (lub może innych narkotyków podczas badań przesiewowych, takich jak testowanie prasowanego adderallu w ten sposób, a następnie uzyskanie pozytywnego wyniku na opioidy). ta metoda ma swoje potencjalne zastosowania (chociaż nigdy osobiście tego nie robiłem), ale nie sądzę, aby była super skuteczna. nadal warto spróbować, jeśli nie stać cię na zestaw testowy, może kiedyś spróbuję, idk lol ^^;
ten post jest również pierwszym i ostatnim, o którym słyszałem, więc jeśli ktoś inny przetestował tę metodę, daj znać, czy działa. jeśli nie jest całkowicie bezużyteczny, to przynajmniej warto go rozważyć imo