Na YT znajduje się film NileRed, w którym uzyskuje stosunkowo czystą próbkę "olejku eterycznego z migdałów" lub czegoś podobnego z serwisu eBay i mówi, że jest wystarczająco czysty, aby można go było użyć - tak jak jest - w reakcjach, ale i tak go oczyszcza. Fester mówi, że należy uruchomić próżnię na kilka minut, aby usunąć HCN. Wspomniano, że BAE/benzaldehyd jest substancją kontrolowaną w USA, co jest zabawne, ponieważ wczoraj dosłownie złapałem małą butelkę BAE na targu, podając jako jedyny składnik: benzaldehyd. Zdaję sobie sprawę, że na papierze brzmi to lepiej.
Przykro mi, mój przyjacielu, Frit, nie jestem w stanie zrozumieć tego, co mówisz. To, co widziałeś i zdecydowałeś, że było lub nie było praktyczne dla ciebie lub kogokolwiek innego, niekoniecznie będzie prawdą dla wszystkich. Próbuję uruchomić produkcję, bracie, jeśli wiesz, co mam na myśli, a tym, co mnie powstrzymuje, jak na razie, jest brak pewnego składnika. Na razie mam Ma Huang jako ostatnią deskę ratunku, ale nawet nie próbuję iść tą drogą, jeśli nie muszę. Moim głównym priorytetem w tej chwili i w przyszłości jest nie zwracanie na siebie uwagi i nie pozostawianie po sobie śladu.
Jeśli ktoś chciałby zwiększyć produkcję, Fester mówi, że jest to realna alternatywa dla kupowania tabletek lub ekstrakcji roślin. Jeśli ktoś chciałby uruchomić 5-galowe wiadro lub dwa do fermentacji benzaldehydu, to żaden ze sprzętów, o których mówisz, nie jest potrzebny, a koszt melasy/cukru/drożdży/BAE nie jest dla mnie istotny. Chociaż aparat do destylacji / refluksu itp. Byłby miły i pomocny, jeszcze tam nie jestem.
Ekstrakcja L-PAC jest stosunkowo prosta (zgodnie z tym zarysem w somm). Przefiltruj zacier i użyj płukania toluenem lub eterem, aby go wyciągnąć i odparować. Staram się doprowadzić ten proces do efedryny, więc następnym krokiem jest użycie metyloaminy do redukcji. Jeśli to zostało zrobione i zrobione, to nikt tak naprawdę o tym nie mówi ani nie wydaje się wiedzieć zbyt wiele, że jestem w stanie znaleźć. Wybacz mi, że szukam rozwinięcia i biorę wszystko z przymrużeniem oka, pomimo całej tej giętkości i ulicznej wiarygodności. Jak powiedziałem, w każdym razie wiele się uczę w procesie porządkowania tego wszystkiego. Dziękuję za poświęcony czas i wkład. o7