- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Leuckart jest tak prosty, ale wydajność jest absolutnie śmieciowa.
Gdyby ludzie mogli dowiedzieć się, jak zwiększyć wydajność, bardzo pomogłoby to tajnej społeczności chemicznej.
Podobno chlorek magnezu może być użyty jako katalizator, z tego co znalazłem w sieci, może to pomoże zwiększyć wydajność o kilka punktów procentowych.
Gdyby ludzie mogli dowiedzieć się, jak zwiększyć wydajność, bardzo pomogłoby to tajnej społeczności chemicznej.
Podobno chlorek magnezu może być użyty jako katalizator, z tego co znalazłem w sieci, może to pomoże zwiększyć wydajność o kilka punktów procentowych.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
Nie mam pod ręką linku, ale czytałem w archiwach Rhodium, że użycie pułapki Deana Starka wypełnionej wodą zwiększyło wydajność. Usuwanie wody w miarę jej powstawania, ale utrzymywanie pułapki pełnej, dawało lepszy wynik.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 157
Krótki przegląd: Postępy w syntezie amin poprzez reakcję Leuckarta autorstwa Qasima Umara i Mei Luo
Proszę bardzo, ogromny wzrost wydajności i szybkości.
Krótki przegląd:Postępywsyntezie amin poprzez reakcję Leuckarta
Niniejszy przegląd przedstawia podsumowanie reakcji zachodzących podczas "reakcji typu Leuckarta". Omówiono znaczenie, a także ostatnie postępy w syntezie amin za pomocą prostych i niedrogich metod wykorzystujących łatwo dostępne surowce. Przegląd ten obejmuje wszystkie...
www.mdpi.com
Proszę bardzo, ogromny wzrost wydajności i szybkości.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 0
Nie rozumiem nic z tego gówna w tym artykule, proszę o wyjaśnienie. Jak wysoka jest wydajność, jakich chemikaliów trzeba użyć i jak szybko to gówno przyspiesza? Jeśli to możliwe, po prostu zrób diagram plz.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
Ok, jak duży jest wzrost drożdży i czy istnieje jakaś synteza tego dokonana za pomocą proporcji chemikaliów?