synteza mdma

Jesse Pinkman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Witam.

Odkryłem to forum dzisiaj, przeglądając forum Dread, szukając dokładnej i kompletnej syntezy mdma.

Po pierwsze, to naprawdę wzruszające widzieć tutaj chemików poświęcających swój czas, aby pomóc innym ludziom w realizacji ich projektów.

Nie miałbym nic przeciwko zapłaceniu za poważną pomoc, ale wyobrażam sobie, że kilku geniuszy, których widziałem pomagających innym, nie ma już interesów finansowych.

Przeglądałem tę stronę i znalazłem wiele przepisów, ale dla ludzi, którzy mają niewielką lub żadną wiedzę chemiczną, jak ja, nawet najprostsze terminy, takie jak "refluks" i "płukanie", są przeszkodami.

Nie jestem zainteresowany pracą przez następne czterdzieści lat mojego życia, nauka hakerstwa zajmuje zbyt dużo czasu; mam rachunki do zapłacenia; a wszystkie inne tradycyjne sposoby zarabiania pieniędzy związane z narkotykami wymagają podejmowania dużego ryzyka, posiadania zespołu lub stosowania przemocy, aby być szanowanym, jeśli nie wszystkie.

Wtedy przyszła mi do głowy chemia, coś, co mógłbym robić sam, niewielka inwestycja za duże zyski, gigantyczne marże sprawiają, że przemoc jest niepotrzebna, a robiąc to mądrze, ryzyko można zmniejszyć prawie do zera.

Odkryłem pmk-glycidate, a po dalszych badaniach okazało się, że zawsze można zacząć od legalnych prekursorów, dodając kilka kroków.

Zaginiony dom, kamery i czujniki ruchu, legalne prekursory i basen z kwasem do rozpuszczenia każdego śladu czegokolwiek nielegalnego, jeśli zrobi się gorąco, to mój pomysł na doskonałość.

Będę pracował w Luksemburgu i we Francji, tylko po to, by powiadomić, że prawdopodobnie nie będę przeszkadzał w interesach ludzi, których posty tu widzę.

Chcę produkować mdma, ponieważ jest to najczęściej używana i najłatwiejsza do sprzedania opcja chemiczna.

Znalazłem chińskich dostawców pmk-glicydanu, a nawet sprzedają metyloaminę, ale chcę pozostać przy opcji glicydanu i produkować własną metyloaminę, aby uniknąć importu substancji kontrolowanych.

Nawiasem mówiąc, wszyscy ogłaszają ceny od 10 do 50 euro za kilogram, ale kiedy z nimi porozmawiasz, cena wzrasta do 200 i więcej za kilogram.

Mówią, że to ma przyciągnąć klientów, prawda czy chciwość?

Nie chcę produkować przemysłowych ilości na raz, więc nie będę potrzebował przemysłowego sprzętu.

Do rzeczy; chcę być w stanie produkować metyloaminę i mdma, mdma z pmk-glicydanu, więc będę potrzebował tego dodatkowego kroku.

Potrzebuję syntezy, listy potrzebnego sprzętu i wyjaśnień dla kogoś, kto ma niewielką lub żadną wiedzę chemiczną.

Jeśli nie dostanę tutaj mojego chemika, będę musiał skorumpować niewinnego, dlatego najpierw zaryzykuję tutaj.

Z góry dziękuję.

Jesse Pinkman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
"Jeśli chodzi o metodę, jeśli możesz pozyskać wysokiej jakości, oryginalny PMK, znany również jako MDP-2-P, to ten punkt wyjścia daje ci już połowę drogi do zwycięstwa. Stamtąd wystarczy przeprowadzić aminowanie redukcyjne, np. poprzez amalgamację glinu i chlorku ceru w wodzie i metanolu w obecności powoli wkraplanego nitrometanu + PMK + więcej metanolu, a prowadzenie reakcji w dość wysokiej temperaturze przez dobre cztery i pół godziny zapewni doskonały produkt z dość wysoką wydajnością konwersji. Potem trochę czyszczenia po reakcji i gotowe".

Znalazłem to kilka razy, wygląda na najprostsze i najbardziej popularne, chociaż znalazłem to z metyloaminą zamiast.

"aminowanie redukcyjne, np. poprzez amalgamację glinu/chlorku ceru w wodzie i metanolu, w obecności powoli wkraplanego nitrometanu + PMK + więcej metanolu, i prowadzenie reakcji w dość wysokiej temperaturze przez dobre cztery i pół godziny".

Zasadnicza część ma mnie iść ??.

"Następnie trochę czyszczenia po reakcji", to samo dla tego.

"Pmk-glicydan można podobno łatwo rozbić na pmk po prostu przez refluksowanie go kwasem chlorowodorowym".

To samo.

I na koniec, synteza do produkcji metyloaminy, chyba że jej nie potrzebuję, oczywiście.

Quid pro quo.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,151
Deals
1