Question Wskaźniki, którym sprzedawcom warto zaufać

frombtctosol

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Cześć,

Zastanawiam się, jak zrozumieć, którym dostawcom zaufać. Wiem o "zaufanych dostawcach" (jest ich niewielu) i usłudze escrow.
Jednak w profilu użytkownika widnieją tylko transakcje (np. 2), wynik reakcji (17), odznaki (1), punkty (3)... Jak to odczytać? Czy to oznacza, że sprzedawca do tej pory sprzedał tylko dwa razy (2 transakcje)? Czy istnieje lista sprzedawców, którzy okazali się godni zaufania?

Dzięki!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Jako były właściciel firmy zajmującej się sprzedażą wysyłkową przez 8 lat, powiem ci. Nie ma końca pytającym, którzy chcą, abyś ich wyszkolił, aby byli twoją konkurencją za darmo. Wielu z nich upiera się, że mają prawo marnować Twój czas, zadając 100 pytań i nigdy niczego nie kupując. Doświadczeni sprzedawcy nie mają wiele do powiedzenia. Ty mówisz, czego chcesz. Mówią ci, czy to mają lub mogą to zdobyć. Ty płacisz depozyt. Dostajesz to gówno. Zwalniasz fundusze. Nic więcej nie trzeba mówić. Jeden sprzedawca na tej stronie nie odezwał się do mnie ani razu podczas 5-6 transakcji.
Rozsądnie jest mieć pytanie, ale i tak nie ma gwarancji, że sprzedawca zna odpowiedź. 90% oświadczeń o czystości w ciemnej sieci jest błędnych. Wielu recenzentów nie ma wcześniejszego doświadczenia z substancją, którą recenzują. W ciemnej sieci nie ma absolutów ani gwarancji. Nie da się zakwestionować produktu, nie będąc w stanie go przetestować. "To dziwne uczucie" lub "to jest trochę słabe" nie wystarczą. Solidny zestaw odczynników i trochę badań to minimum obowiązkowej pracy domowej.

• Like
Reactions: vis
View previous replies…

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Przepraszamy za spamowanie

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Simons reaguje w szczególności z aminami. Istnieją 2 formuły Simons. Jedna zawiera 2% aldehydu, a druga 2% acetonu (w części A) z aldehydem reaguje z aminami pierwszorzędowymi (takimi jak amp lub mda), a z acetonem reaguje z aminami drugorzędowymi (na przykład meta i MDMA).

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
@fidelis mój profil mówi o 0 transakcjach, więc zakładam, że liczy się tylko wtedy, gdy coś sprzedajesz, ponieważ kupiłem sporo rzeczy.
@leefork340 na tej stronie są "zaufani sprzedawcy". Mam wiele rzeczy od jednego z nich. Nigdy nie miałem żadnego problemu z jego strony. Raz pomyliłem adres o jeden numer i wysłałem metę i kokainę o wartości 400 dolarów do niewłaściwego domu.

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Naprawdę zabolało mnie to, że nie dostałem tego gówna, ale to była moja własna wina i był to kosztowny błąd z mojej strony. Nadal nie doszedłem do siebie finansowo. Jestem na jej kupnie 1/4 uncji i gówno, że zamówienie zapowiadało metę
I dwa gramy kokainy
. Oba dostałem wcześniej od faceta i byłem zadowolony z jego ecstasy.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Nie, czuję to, kupiłem od kogoś różne narkotyki warte 100 dolarów (cat, molly itp.) i myślę, że mogły zostać zajęte, ale i tak zapłaciłem, ponieważ potrzebował pieniędzy na wysyłkę. Mam numer śledzenia i wszystko, utknęło w skanowaniu magazynu od 29... nie wygląda dobrze. Wiem, że 100 to nie dużo, ale jestem spłukany lol.

Przykro mi, że tak się stało :c

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Twierdzę, że musisz zamówić i wydać trochę pieniędzy, aż znajdziesz sprzedawcę, który odpowiada Twoim potrzebom, a niskie ceny zwykle oferują również niską jakość.
i sprawdź opinie :)