Jak uzyskać dostęp do sekcji RC?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,004
Deals
1
Aby uzyskać dostęp, musisz być aktywnym uczestnikiem forum. W sekcji RC publikujemy najbardziej wartościowe prace. Na przykład synteza legalnego kannabinoidu (WoW!).
Najbardziej aktywni użytkownicy forum będą mieli prawo do wystosowania zaproszenia dla kogoś innego.
Podania o zaproszenie należy pisać tutaj.

Last edited by a moderator:

Lilred

Don't buy from me
Member
Reaction score
3
Proszę o przesłanie dostępu do lektury, co pozwoliłoby mi zaoszczędzić lata. Proszę

Cypherdelic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Dzień dobry, chciałbym uzyskać dostęp do sekcji RC. Mam nadzieję, że będę mógł wnieść swój wkład do bazy wiedzy z moim doświadczeniem.

krcs890

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Jestem het
Jestem tutaj w desperackiej próbie nauczenia się chemii, aby móc syntetyzować własne syntetyczne kannabanoidy. Zostałem oszukany na lewo, prawo i środek, próbując uzyskać przyzwoity, spójny produkt. Od jakiegoś czasu przeglądam całą zawartość z daleka, ale myślę, że nadszedł czas, abym zaczął angażować się w to szybko rozwijające się, niesamowite forum informacyjne!!!

$DirtyRed$

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Chciałbym uzyskać dostęp do sekcji rc, mam dużą wiedzę na temat kannaboidów, chciałbym dowiedzieć się więcej.

cockysavage

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ubiegam się o dostęp, naprawdę podoba mi się ta strona i mam nadzieję dowiedzieć się więcej, dzięki bardzo

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
164
Chcę ubiegać się o pracę w RC.
Jestem chemikiem z dużym doświadczeniem, posiadam również autorskie opracowania dotyczące syntezy kannabinoidów, którymi chętnie się podzielę.
Posiadam umiejętności w syntezie różnych kannabinoidów.
Na przykład: FUB-JWH-018, 5F-MDMB-PINACA, 5F-CUMYL-PINAC, itp....
Doświadczenie to nie ogranicza się do kannabinoidów.
Opiaty, stymulanty i psychodeliki również były opracowywane przez lata.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
212
Deals
3
Cześć @HEISENBERG

Chciałbym ubiegać się o dostęp do sekcji RC.

Jestem aktywny na forum. Z powodzeniem zsyntetyzowałem amfetaminy na drodze NaBH4/CuCl2 i opublikowałem niektóre z moich postępów oraz odpowiedziałem na pytania.

Obecnie jestem w trakcie dyskusji z @G.Patton, który pomaga mi w syntezie ICE poprzez d-metamfetaminę.

Jestem również pierwszym zweryfikowanym dostawcą amfetaminy.

Pozdrawiam

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Nie jestem tu zbyt pomocny ani zajęty, ale zamierzam poprosić o przyjęcie, ponieważ najgorsze jest to, że odmówisz!

smallworker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Cześć Heisenberg,
Dużo czytam na forum przez ostatnie 6 miesięcy
Kilka razy miałem inne pseudonimy.
Mam duże doświadczenie w produkcji wolnej bazy olejowej (sposób mrówkowy/forma).
I mam stałą produkcję z al / hg i oddzielaniem d i l.

Byłbym szczęśliwy, gdybyś miał dostęp do sekcji rc
Mogę zrobić fotoreportaż z mojej produkcji, oddzielając d i l oraz produkt końcowy, jeśli jest to konieczne.

Dziękuję za pomoc

JustFuckMyShitUpFam

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Cholera, przejrzałem historię twoich postów @Hank Schrader i musisz mieć iq 300.

Też chciałbym mieć do tego dostęp, ale jestem tutaj, ponieważ zachorowałem na raka we wczesnych latach 20-tych i uzależniłem się od opisów, a teraz mam 20 lat i heroina i ogólnie słabe opioidy UE gówno mi zrobią, więc niestety muszę szukać Rc lub innych. :(

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
164
Jak rozumiem, dostęp do sekcji RC jest tutaj utrudniony. Moja wiedza prawdopodobnie nie ma znaczenia.
W każdym razie dziękuję za wiarę w mój iq lvl ;)

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
164
W celu produktywnego rozwoju zasobu i wymiany wiedzy, proszę o dostęp do sekcji RC.
Przygotuję autorskie syntezy z pełnym wyjaśnieniem, które zostaną zamieszczone w sekcji RC.

Moje doświadczenie zawodowe w przemyśle farmaceutycznym i produkcji leków wynosi ponad 18 lat.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,771
Deals
666
Twoja produkcja jest naprawdę imponująca. Dam ci dostęp do RC wraz z pierwszą pomyślnie zakończoną sprzedażą na forum.

leonQuez

Don't buy from me
Resident
Reaction score
16
Witam pana, uprawiam marihuanę, ale o niskiej zawartości THC.... Mieszkam w indyku i nie mogę znaleźć cannabioidu, chcę sobie zrobić, ale nie mam połączenia... nie mam pieniędzy proszę pomóż mi w rc acces room jestem licealistą chcę zarabiać pieniądze proszę

ymaaah

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
53
Cześć, nie wiem, czy mogę wejść do sekcji RC, ale jestem aktywnym członkiem, opublikowałem 2 syntezy i mam wiele syntez do udostępnienia!