Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Darmowe próbki od BB Forum dla każdego!

Status
Not open for further replies.

zil3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Jestem nowy i jestem zainteresowany próbkami. Dzięki

Glitchy

Testing Squad
Language
🇺🇸
Reaction score
231
Deals
8
Czekam na odpowiedź od brata ;)

zil3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Nie było mnie przez jakiś czas aż do teraz, więc nie odpowiedziałem wcześniej, teraz wysłałem ci DM.

Belzébuth

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
16
Cześć, szukam darmowej próbki..best regardz

Glitchy

Testing Squad
Language
🇺🇸
Reaction score
231
Deals
8
Hej bracie! Wkrótce zostanie wysłany <3

Belzébuth

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
16
Cześć, jakiego rodzaju próbkę wkrótce wyślesz... Mam nadzieję, że tak... Czekam na to z niecierpliwością.....many dzięki

ENKICAN

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
2
Przez jakiś czas byłem offline, a teraz, gdy wracam, zdaję sobie sprawę, że otrzymałem darmową próbkę... Otrzymałem mefedron nawet szybciej niż moi dostawcy z kilku rynków... Nigdy wcześniej go nie próbowałem, więc bardzo dziękuję za próbkę i za doświadczenie!!! Dziękuję bardzo

gearnfury

Don't buy from me
New Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Cześć, w moim przypadku chciałbym zamówić a-pihp luzem, czy byłoby to możliwe?

Bobby234876

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Próbka do Australii? Dzięki

weishen

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Registered.How to get Ssample ?

Romello99

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
to jest moja recenzja próbki 2 mmc, którą otrzymałem.Na początku nie uzyskiwałem żadnych efektów i zastanawiałem się, dlaczego tak się dzieje, a to dlatego, że dawkowałem raz na 3 godziny, ponieważ chciałem być ostrożny, ale po tym, jak dowiedziałem się, że ludzie zmieniają dawkę po godzinie lub dwóch w międzyczasie, zacząłem uzyskiwać efekty i chłopcze, to był najlepszy haj, jaki kiedykolwiek czułem. czułem się jak Adderall i koka zmieszane razem, czułem się naprawdę euforyczny i szczęśliwy, a muzyka brzmiała niesamowicie, a efekty utrzymywały się zbyt długo, o wiele lepiej niż koka, szczerze mówiąc, jedyną rzeczą, której nie lubiłem, był comedown, po którym czułem bicie serca i nie podobało mi się to.Ogólnie 10/10 zdecydowanie kupiłbym sobie trochę

narabreakingbad

Don't buy from me
Resident
Language
🇭🇺
Reaction score
8
Jestem zainteresowany tym forum i chciałbym otrzymać bezpłatną próbkę.

yoyobas

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Send me bro kg I send u monay later now im broker...

Romello99

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Na początku nie uzyskiwałem żadnych efektów i zastanawiałem się, dlaczego tak się dzieje, a to dlatego, że dawkowałem raz na 3 godziny, ponieważ chciałem być ostrożny, ale po tym, jak dowiedziałem się, że ludzie zmieniają dawkę po godzinie lub 2 w międzyczasie, zacząłem uzyskiwać efekty i chłopcze, to był najlepszy haj, jaki kiedykolwiek czułem. czułem się jak Adderall i koka zmieszane razem, czułem się naprawdę euforyczny i szczęśliwy, a muzyka brzmiała niesamowicie, a efekty utrzymywały się zbyt długo, o wiele lepiej niż koka, szczerze mówiąc, jedyną rzeczą, której nie lubiłem, był comedown, po którym czułem bicie serca i nie podobało mi się to.Ogólnie 10/10 zdecydowanie kupiłbym sobie trochę

Pretzelking86c

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Otrzymałem 2 gramy 4mmc od glitchy'ego i jestem bardzo zadowolony z tego, co otrzymałem! Był bardzo responsywny w komunikacji, a proces był bardzo prosty. Produkt przybył z Niemiec w dyskretnej kopercie, która została zamknięta w hermetycznej torbie. To było bardzo profesjonalne i jestem zadowolony z ich dyskrecji. Ilość, którą otrzymałem, była zbliżona do 3 gramów, a konsystencja była mieszanką dużych odłamków/kryształów i połamanych kawałków.

Zużyłem 4mmc na wszystkie możliwe sposoby poza boofingiem. Najchętniej przyjmowałem go dożylnie, jednak spożycie doustne było bezpieczniejszą i skuteczniejszą metodą. W przypadku palenia zalecałbym jak najniższą temperaturę i niewielkie ilości na raz, ponieważ powstaje dużo pary, która nie jest zbyt przyjemna, jeśli jest zbyt gorąca lub zbyt duża. Wdychanie lub wąchanie tego 4 mmc dało zauważalny efekt, jednak spalanie było dość intensywne, a moje oczy dobrze się łzawiły.

Efekty były przyjemnym zastrzykiem energii wraz ze zwiększoną ostrością widzenia i euforią, która zmotywowała mnie do wstania i zrobienia czegoś fizycznego. Taniec był świetną zabawą, a słuchanie muzyki było niezwykle przyjemne. Efekty te utrzymywały się przez około 2 godziny, a po około godzinie nastąpił powrót do normalnego zażywania.

Kac był łagodny, ale odczuwałem pewne pragnienia, zmęczenie i depresję, które trwały przez około pół dnia, ale można je było przezwyciężyć przy odrobinie wytrzymałości psychicznej.

Ogólnie byłem bardzo zadowolony i nie mogę się doczekać więcej i wypróbowania czegoś nowego od Glitchy. Dziękuję!

Attachments

• ZShWmY5E1f.jpeg
    ZShWmY5E1f.jpeg
    4.9 MB · Views: 75
  • fSPIdmAMa7.jpeg
    fSPIdmAMa7.jpeg
    6 MB · Views: 178

Mordello

Don't buy from me
New Member
Language
🇮🇹
Reaction score
0
Cześć, jestem teraz zarejestrowany i jestem zainteresowany bezpłatną próbką

part-time

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Witam, również jestem zainteresowany próbką.

tenthousendlies

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
A co z lekami opioidowymi? Chciałbym heroinę. :) :)

tenthousandlies

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Nadal chcę trochę i IDC, gdyby ktoś zadzwonił na mój numer telefonu. Jestem dzieckiem rządu i mam pełne prawo do narkotyków, jeśli chcę. Mam otwartą domenę. Niczego się nie boję. Chcę heroiny, powiedziałem. :) :) Bądź dobry, albo bądź w tym dobry.

obishop

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Cześć. Czy mogę to dostać na próbę?

Günter

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Witam, jestem tu nowy i cieszę się, że znalazłem to forum. Czy mógłbym otrzymać próbkę?
Byłbym bardzo wdzięczny i wypowiedziałbym się tutaj na temat produktu.
Pokój

jfrass

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
jak otrzymać bezpłatną próbkę?

KittyKat69

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Hej, tutaj, aby uzyskać darmowe próbki, dm'ing you rn

trickydick

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Jestem nowy i chciałbym wypróbować próbki.

Status
Not open for further replies.