Question fluorowane amfetaminy

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Jakie amfetaminy można wdychać? W psyconautwiki są takie, które wykazują zwiększone spożycie, a inne nie? Mam 3-fma, który dali mi przez pomyłkę i podczas wdmuchiwania jest bardzo bolesny, a na wiki nie ma informacji o wdmuchiwanym spożyciu. Pomylili się w zamówieniu. Kupiłem pelety. Jakieś rekomendacje? Nie używałem amfetaminy od jakichś 6 lat i nie pamiętam, czy aż tak bolało.

Może mam złamany nos od kokainy, którą brałem przez cały ten czas.

Czy komuś podoba się motyw RC? Odkryłem go niedawno i przykuł moją uwagę. Ale pigułki, żeby kupić 3fma, kupuję prawdziwą amfetaminę, która jest tania.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Czytałem w książce, że ktoś miał naprawdę czysty 4-fluoro, dwukrotnie oczyszczony i nie miał dyskomfortu z siarczanem. Odpowiedni aldehyd i propen jednak... blisko chlorku benzylu, jeśli w gorącym roztworze.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
i jak mogę go oczyścić? Jeśli jest bardzo skomplikowany, czy mogę go skrystalizować?

View previous replies…

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Jeśli mówimy o destylacji FB z parą wodną przeprowadzanej bez drogiego sprzętu laboratoryjnego, mam na myśli podstawowy zestaw do destylacji + płyta grzewcza + kompresor próżniowy, ile czasu zwykle zajmuje destylacja 500 ml FB i jaka jest oczekiwana wydajność w procentach? Prawdopodobnie temperatura powierzchni musi być kontrolowana między 110-130, prawda?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Nie mogę powiedzieć dokładnie, ale podstawowa to wszystko, czego potrzebujesz, nie potrzebujesz próżni. Poza tym nigdy nie destylowałem 500 ml bazy (z wyłączeniem rozpuszczalników).
Straty są praktycznie zerowe, ponieważ w rzeczywistości usuwasz zanieczyszczenia i rozpuszczalnik, a nie produkt. W tym temacie próbowałem zarówno pod strumieniem N2, jak i atmosferycznym i nie ma dużej różnicy.
Twój RM wzrośnie maksymalnie do 110, w zależności od zanieczyszczeń rozpuszczalnych w wodzie, nie mam pojęcia o temperaturze powierzchni płyty, temperatura jest zwykle mierzona za pomocą sondy wewnątrz, powierzchnia płyty nie mówi ci zbyt wiele.
Ważne jest, aby w przypadku korzystania z płyty owinąć urządzenie folią w celu jak najlepszej izolacji, aby uzyskać szybkie i bezproblemowe wyniki, cała instalacja musi być gorąca do punktu, w którym skraplacz zaczyna chłodzić parę.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Witam, zrobiłem czyszczenie z IPA, opublikowałem w wątku oczyszczania amfetaminy, jeśli ktoś chce mieć na to oko i dać mi rękę