Masz szlam. Nie będzie zupy! (Zupa=psuedo)
Do większości tabletek nie można używać alkoholu. 1 ml alkoholu aktywuje coś, co przekształca psuedo w chlorek sodu i tworzy nieskończoną ilość gakk.
Woda również aktywuje to gakk, więc zapomnij o używaniu wody jako rozpuszczalnika lub freebasing out psuedo. Znalazłem tylko jedną metodę i waham się ją opublikować, ponieważ twórcy gakk i pigułek również czytają te fora i zmienią swoją formułę, aby zwalczyć wszelkie sukcesy tajnych chemików.
Sekretem jest jednak mycie niechlorowanym środkiem do czyszczenia części hamulcowych. Dostępny w Walmart lub dowolnym sklepie z częściami samochodowymi w dowolnym kraju.
Spryskać pastylkę i pozostawić na 15-20 minut lub dłużej. Przefiltruj masę tabletek i wyrzuć płyn. Powtarzaj ten krok, aż w płynie do mycia nie będzie już żadnych zanieczyszczeń ani olejów.
Teraz możesz rozpuścić masę pigułki w ksylenie, eterze lub heksanie, jeśli możesz go zdobyć. Środek do czyszczenia elektroniki QD to głównie heksan, ale nigdy nie używałem go do gazowania. Przefiltruj i odparuj rozpuszczalnik lub dodaj roztwór wodorotlenku sodu, jeśli potrzebujesz wolnej zasady do redukcji brzozy. Wydajność to stale 90%+ BARDZO czystego psuedo.
Środek do czyszczenia części hamulcowych rozpuszcza wszelkie zanieczyszczenia i dodatki. Właściwie rozpuszcza wszystko oprócz psuedo. Wypróbuj go najpierw na kilku tabletkach, ponieważ nie wypróbowałem go na wszystkich markach i formułach, ale jeszcze się nie zawiodłem. Mam pigułkę pewnej marki, którą dostaję i mogę umyć dwa razy środkiem do czyszczenia części hamulcowych i użyć masy pigułki tak, jak jest w redukcji kwasu jodowodorowego, ponieważ wszystko, co pozostawia, to czyste psuedo. Żadnych wrzących rozpuszczalników!!!
Wypróbuj i zobacz i powodzenia przyjaciele.