Question Czy ktoś może mi powiedzieć, czego potrzebuję do prowadzenia tajnego laboratorium narkotykowego [Przeczytałem PDF, ale nie rozumiem].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Chcę wiedzieć, czego potrzebuję do prowadzenia tajnego laboratorium narkotykowego Przeczytałem plik PDF o tajnych laboratoriach narkotykowych, ale trudno mi go zrozumieć.
wyjaśnienia bardzo by mi pomogły.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Czy możesz powiedzieć, jaka substancja chemiczna jest droga z tej listy? Odczynniki te są również całkiem bezpieczne i legalne.
  • 100 g eterów glicynianowych BMK (cas 80532-66-7; cas 41232-97-7; cas 5449-12-7);
  • ~20 g NaOH lub KOH;
  • ~80 ml HCl (35%) lub 100 ml H2SO4 (45%);
  • ~600 ml DCM lub eteru naftowego;
  • ~100 g MgSO4 lub Na2SO4;
  • ~500-600 ml wody destylowanej;
  • ~ 50 g NaCl (opcjonalnie);
które zdjęcie masz na myśli?
Podaje źródło z odpowiedzią na typowe pytanie, niektórzy uważają, że o wiele łatwiej jest zadać pytanie typu "Co to jest olej lub co to jest kolba okrągłodenna" zamiast korzystać z google. Oczywiście nie będę pisał tego samego wyjaśnienia kilka razy. Czasami trzeba samemu znaleźć odpowiedzi, zamiast żądać ich z pianą na ustach.
Dostawcę p2np można znaleźć poprzez forum BB Listing.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Zły początek, jeśli to jest stumbelnlock, człowieku pomyśl o tym, co będzie dalej i jeśli to twoja sprawa, nie żartuj przyjacielu, bądź bezpieczny i zdobądź więcej informacji, nienawidzę czytać, że inny przyjaciel wysadził się w powietrze lub spalił twarz, to nie żart, to naprawdę niebezpieczna praca, proszę, nie lekceważ tego, nie mówię, że nie rób tego, proszę, zrób więcej reaserge, abyś mógł coś zrobić,
Mówię to jako przyjaciel, który chce dobrze i chce zobaczyć, jak odnosisz sukces.
Bądź bezpieczny