Question Czy ktoś może mi powiedzieć, czego potrzebuję do prowadzenia tajnego laboratorium narkotykowego [Przeczytałem PDF, ale nie rozumiem].

bluewoods672

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Chcę wiedzieć, czego potrzebuję do prowadzenia tajnego laboratorium narkotykowego Przeczytałem plik PDF o tajnych laboratoriach narkotykowych, ale trudno mi go zrozumieć.
wyjaśnienia bardzo by mi pomogły.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Przede wszystkim najważniejsza jest chęć prowadzenia badań. Na tym forum można znaleźć wszystkie informacje, które są potrzebne i które mogą się przydać, zwłaszcza gdy myśli się o rozpoczęciu operacji, która może zakończyć życie wolnego człowieka.

Dodatkowo do postów G.Pattona, to też może pomóc:

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/set-up-your-garage-chemistry-lab.639/

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Jest to czasochłonne i wymaga dużego wysiłku z Twojej strony, ponieważ istnieje tak wiele aspektów.

Nie chodzi tylko o sprzęt lub wiedzę chemiczną, ale także o budowanie prawidłowej infrastruktury dla łańcucha dostaw, a zwłaszcza wdrażanie bezpieczeństwa, aby nie dać się złapać.

Nie spiesz się

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Jeśli musisz zadać to pytanie, prawdopodobnie nie powinieneś rzucać swojej codziennej pracy. lol

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Dlaczego odpowiedzi na głupie pytania są udzielane, a dobre pytania są ignorowane? Czy próbujesz kultywować kulturę karmienia idiotów łyżeczką?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Myślę, że szczególnie początkujący potrzebują bezpośredniej porady, jak powyżej, aby zagwarantować większe bezpieczeństwo wszystkim zaangażowanym.

Które z Twoich pytań nie doczekało się odpowiedzi? Może będziemy mogli pomóc

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Z tego co zdążyłem się zorientować, są też inne problemy w tym temacie, takie jak podstawowe zrozumienie chemii (którego mi też w pewnym stopniu brakuje) przez osoby wykonujące tę trasę lub nie stosujące się w 100% do porad.

O ile dobrze zrozumiałem, droga do uzyskania P2P została wystarczająco dobrze wyjaśniona w tym temacie i może być pomyślnie wykonana, podczas gdy droga od P2P do produktu końcowego została również wspomniana, ale nie mogła być jak dotąd wykonana przez uczestników wątku, do którego link podałeś. Szczególnie w przypadku reakcji Leuckarta, na forum znajduje się szczegółowy raport.

Proszę, popraw mnie, jeśli się mylę, pamiętam tylko, że ten post nie był jeszcze w 100% skuteczny dla wszystkich z kilku powodów. Ale niekoniecznie dlatego, że nie odpowiedziano na wszystkie ważne pytania

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2P to świetna jakość
N-formy to świetna jakość
Wszystkie pytania zadawane w tym temacie dotyczą następnego kroku
Wiem, że jest (6 osób) czekających na poradę tylko do ostatniego kroku.
I jak przeczytałem tutaj kilka dni temu
odpowiedź jest już opublikowana, ale wymaga tylko dekodowania dla zwykłego użytkownika.

Zero użytkowników tutaj może rozszyfrować ten obrazek.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,889
Deals
1
Witaj, szanuj wszystkich członków forum i bądź uprzejmy. Nie akceptujemy nieuprzejmej komunikacji na naszym forum. Każdy zasługuje na pomoc tutaj.
Jest takie samo pytanie, opisałem już ten wątek w oderwanym temacie Synteza P2P z eterów glicydanowych BMK

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Witam, panie @G.Patton, droga, której chcemy użyć, jest przeznaczona do produkcji na małą skalę.
Bardzo drogie chemikalia i wysokie ryzyko ich zakupu.

Dlatego konieczne jest, abyśmy podążali tą drogą syntezy tutaj na obrazku.
Jeśli komuś uda się odszyfrować ten obrazek, możliwe będzie wytwarzanie oleju A ze wszystkich legalnych produktów
bez bardzo toksycznych chemikaliów i w najtańszy sposób.
To się nazywa postęp.
Rozumiem, że sprzedawcy chemikaliów nie lubią tej drogi.
To ma sens.
Ale jestem tutaj, aby nauczyć się tego w legalny sposób, bez wysoko wymienionych chemikaliów, które są toksyczne i zakazane, i tam za zawyżone ceny.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Bardzo szanuję ludzi, którzy naprawdę odpowiadają na pytania.
Mam dość odpowiedzi odsyłających do innych wątków. To wcale nie jest odpowiedź, a jedynie wprowadzenie zamieszania.
Rozumiem, że wielokrotne zadawanie tego samego pytania może być frustrujące.
ale to część pracy. A odpowiedzi są zawsze niezobowiązujące.

ps: przepraszam, myślałem, że jestem w temacie o oleju A od saula

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Sądzę, że jeśli chcesz wykonywać czynności, które większość chemików w Holandii wykonuje w dużych laboratoriach (oprócz uwodorniania katalitycznego), będziesz musiał radzić sobie z bardzo ograniczonymi chemikaliami. Z mojego doświadczenia wynika, że źródła OTC tylko wydłużają cały proces, sprawiają, że trasy są mniej skalowalne, a czasami nawet kosztują więcej.

Jeśli szukasz bardziej "legalnego" sposobu wytwarzania freebase lub speed, dlaczego nie przyjrzeć się trasie NaBH4/CuCL2?
Musisz zrozumieć również zespół ekspertów na tym forum, kiedy musisz odpowiadać na pytania tysięcy osób, ale zostały one opublikowane gdzie indziej, najłatwiej jest doradzić sprawdzenie, gdzie zostały opublikowane oryginalne informacje.

Ogólnie rzecz biorąc, wszystko, czego potrzebujesz do swojej trasy, jest już tutaj na tym forum.

1. Synteza P2P z eterów glicydanowych BMK
2. Aminowanie 1-fenylo-2-propanonu (P2P) Leuckarta do amfetaminy i metamfetaminy. Mała skala.

Poza tym jest kilku stałych użytkowników, poza zespołem ekspertów, którzy mają w tym doświadczenie i w razie potrzeby można by się z nimi skonsultować. Naprawdę nie rozumiem problemu

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Nabh4 jest zakazany, a P2nP jest na szczycie każdej listy obserwacyjnej
Ponadto ta droga jest bardzo droga.
Pomyliłeś się, duże laboratoria pracują z legalnymi produktami, jeśli mogą, ponieważ mają normalną cenę i są legalne.
Dlaczego uważasz, że apaan był substancją chemiczną NR 1 od 2009 do 2018 roku, ponieważ był legalny i tani w zakupie 20 € / kg?

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
P2nP jest kontrolowany jak diabli, nawet polscy sprzedawcy nie wymieniają go już na swoich stronach internetowych z tego powodu

można go kupić, ale tylko prawdziwe prywatne wiadomości dla powracających klientów, którzy nie widzą go już na liście.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Jaka jest twoja docelowa cena za litr freebase?
Ta trasa może być wykonana za 300 EUR / litr, dla zwykłych ludzi, którzy nie mogą kupić ton prekursorów, będzie to kosztować około 600 EUR / litr, co wciąż jest w porządku
Jestem pewien, że te laboratoria, które to robią, nie udostępniają dokładnych tras. Zwłaszcza nie w Internecie
Skąd to wziąłeś? Z łatwością mógłbym teraz wymienić kilku sprzedawców P2NP, którzy sprzedają go publicznie, ponieważ nie jest to nielegalne.

melk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13
Wszystkie odpowiedzi są poprawne, a P2nP jest nadal legalne, ale nie można go zamówić.
Największy sprzedawca w Polsce z P2nP ostatnio nie jest już notowany.
Ponadto, gdy używasz paska wyszukiwania, nie ma już żadnych elementów do znalezienia.
Domyślam się, że mają ku temu powód.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Tak, chyba masz rację.

Jednak nigdy nie kupiłbym P2NP online, istnieją świetne alternatywne opcje, aby dostać produkt w swoje ręce