Glicynian BMK CAS: 5413-05-8

purosincorte

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Jestem nowicjuszem w tym świecie, kupiłem glicynian bmk od Chińczyka, ponieważ powiedział mi, że bardzo łatwo jest przekształcić go w olej A, ale tak nie było. Chciałbym zapytać, czy byłoby możliwe przekonwertowanie na olej A w celu zrobienia szybkiej pasty. czy glicerynian bmk jest taki sam jak p2np? Czy metoda syntezy AL/HG sprawdzi się w moim przypadku? Pozdrawiam i dziękuję!

William D.

Expert
Reaction score
1,236
Masz zdjęcie? To nie jest jak p2np, jak P2P (BMK), ale może być używany do syn AL / HG. Związek powinien być hydrolizowany z glicynianu w BMK z kwasem (HCl aq. idealnie pasuje). Na 1 kg BMK Gly potrzeba 3L konk. aq. kwasu HCl. ok. Następnie, po podgrzaniu glicynianu z kwasem, następuje hydroliza, uwalnia się olej BMK (olej A).

Last edited by a moderator:

JIW_LWB

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Drogi panie Dampier,

Czy ten sam stosunek liczy się dla pmk gly? Czyli 1kg pmk gly 3L kwasu 37%?

Dzięki 🙏🏻

purosincorte

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Jaka jest różnica między p2p i p2pn? Czy łatwo byłoby przekształcić glicynian bmk w olej A? A-oil mam na myśli to, co sprzedają w darknecie, że wystarczy dodać kwas siarkowy i metanol i powstaje szybka pasta. Dzięki za pomoc.

William D.

Expert
Reaction score
1,236
olej p2p, łatwiej jest zsyntetyzować metamfetaminę. p2np - stałe kryształy, jedna reakcja na amfetaminę (głównie)
Bardzo łatwe, jeśli masz HCl aq. 15% i więcej.
Kwas siarkowy, nie najlepszy odczynnik do konwersji

Last edited by a moderator:

purosincorte

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Hej bracie, dzięki za odpowiedź. Nie mam zdjęcia, ale BMK, o którym mówię, to proszek. Czego potrzebowałbym, aby zrobić z niego olej A, który sprzedają na ciemnych rynkach? Możesz mi powiedzieć, ile Ilości Ilości I jakie instrumenty byłyby potrzebne? Pozdrawiam!

William D.

Expert
Reaction score
1,236
Do pierwszego kroku potrzebny jest stężony wodny kwas solny, około 3 litrów na 1 kg proszku

nitrochronic

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Jaki jest następny krok po dodaniu kwasu solnego?

William D.

Expert
Reaction score
1,236
ogrzewanie w temperaturze 80-90*C przez 3 godziny z kwasem i mieszanie, po oddzieleniu warstwy P2P lub ekstrakcji

pantona123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
witaj william,
przede wszystkim dziękuję za podzielenie się z nami swoją wiedzą.
więc mam rację zakładając, że pełna ekstrakcja oleju z bmk składa się tylko z następujących czynności
wlać 1 kg proszku z 3 l kwasu HCI i podgrzać do 80° lub 90°(?) w pojemniku i mieszać, aż utworzą się dwie różne warstwy, a następnie po prostu odtłuścić górną warstwę (p2p-olej)?
Jaki procent powinien mieć kwas HCI i jak dokładnie zmieniają się proporcje, jeśli użyję kwasu o większej lub mniejszej czystości?
jaka dokładnie jest wydajność?
czy proporcje składników zmieniają się, gdy zmieniam ilość, czy wszystkie pozostają takie same, na przykład, jeśli wezmę 100gr proszku bmk i 300ml kwasu HCI?

pozdrawiam

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
11
Cześć ✌️

Czytam forum od wielu godzin i nie rozumiem, dlaczego nigdy nie otrzymuję szczegółowej i kompletnej odpowiedzi.
Czy jest ku temu jakiś konkretny powód?
Wiele osób, które nie mają niezbędnej wiedzy, tak jak Ty, czuje się niepewnie z niekompletnymi odpowiedziami, ponieważ nie chcą popełniać błędów.

Wiem również, że tylko z kwasem siarkowym 37% lub 1/4 konk. kwas siarkowy / metanol do produkcji pasty, jak wszyscy wiedzą w Europie.
Jaką alternatywę byś zasugerował?

Czy separacja byłaby możliwa za pomocą lejka rozdzielającego lub co byłoby Twoim zdaniem najlepszą opcją?
W przeciwnym razie nie byłoby konieczne nic więcej niż opisałeś powyżej?

xoxo

whey?

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
11
Czy według Twojej wiedzy istnieją inne produkty BMK, które mogą być wytwarzane w tym samym procesie z kwasu siarkowego i metanolu / izopropanolu?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
509
Deals
5
Zamieszanie związane z tym slangowym gównem "A-oil" jest zabawne.

JIW_LWB

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Mam nadzieję, że jest to spowodowane oddzieleniem ziarna od plew, więc nadal jest to interesujące... jeśli każdy użytkownik zacznie tworzyć własną partię, rynek wyschnie... a ponieważ jest to prawie tak łatwe przy odrobinie poszukiwań, muszą istnieć jakieś ukryte drzwi, które są widoczne tylko po znalezieniu odpowiednich okularów ✅

View previous replies…

JIW_LWB

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
To interpretacja z negatywnego punktu widzenia... gdybym chciał cię tak nazwać bez powodu, napisałbym, że jesteś pszenicą... więc mam nadzieję, że to oczyściło powietrze.

JIW_LWB

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Haha, tak, może to trochę naciągane z mojej strony, ale powinienem pamiętać, żeby skupić się tylko na jednej rzeczy... a nie na moim języku ojczystym, więc tak, masz rację... 🫡

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
78
Z 1 kg bmk można uzyskać 650 g P2P
(Fenaceton), który lepiej jest oczyścić... z tego można uzyskać około 30% bazy amfetaminy (co ludzie nazywają olejem A)... około 195g.
Więc lepiej byłoby kupić P2NP, można z niego zrobić około 700g bazy amfetaminy z aminowaniem redukcyjnym.

chef learner

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Witam, czy kiedykolwiek używałeś procedury aminowania redukcyjnego NaBH4? Chciałbym zadać kilka pytań.

pantona123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Czy mógłbyś wyjaśnić oczyszczanie krok po kroku?
I czy jest jakaś alternatywa dla DCM?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
78
Nie pracowałem jeszcze z p2p, ponieważ nie robię mety i jestem totalnym nowicjuszem w tej grze, właśnie zrobiłem kilka P2NP i amf.
G. Patton ma wątek,
"Synteza P2P z eterów glicydanowych BMK".
Dobry opis