Black MDMA HCl

rothschild33

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Przetworzony MDP2P z 28578 przy użyciu kwasu fosforowego, a następnie destylowany próżniowo. Potwierdzono za pomocą wodorosiarczynu sodu. Następnie przystąpiono do użycia MDP2P z konwersjami Al/Hg, Leuckart-Wallach i NaBH4. Każdy wynik z 3 procedur został następnie poddany destylacji próżniowej i przetestowany przy użyciu odczynnika Marquis, który wykazał zabarwienie od fioletowego do czarnego. Teraz robi się nietypowo, zarówno miareczkowanie 37% HCl, jak i gazowanie HCl przy użyciu kwasu siarkowego wkraplanego do HCl, a następnie odparowanie rozpuszczalnika nawet bez ogrzewania daje czarne jak smoła kryształy MDMA. Wszystkie 3 procedury dały czarne MDMA.

Czy jest to spowodowane zanieczyszczeniem w 28578, czy też istnieje sposób na usunięcie czarnego zanieczyszczenia?

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
157
Myślę, że tylko jeden rekrystalizator z acetonem / H2o czyści produkt ładnie

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
39
Witam, panowie, spotkałem się z taką sytuacją podczas przygotowywania metamfetaminy z pseudoefedryny. Domyślam się, że są one spowodowane nadmiernym zakwaszeniem i wodą. Ten czarny kompleks sprawia wrażenie koloidu wodorotlenku żelaza, który jest bardzo uporczywy, ale są one rozpuszczalne w etanolu/metanolu i nierozpuszczalne w innych rozpuszczalnikach organicznych. Moim ostatnim rozwiązaniem jest rozpuszczenie wszystkich substancji w bezwodnym etanolu, umieszczenie ich w półprzepuszczalnej membranie, a następnie umieszczenie ich w zlewce zawierającej wodę destylowaną. Pod wpływem mieszania chlorowodorek metamfetaminy przedostaje się do wody przez półprzepuszczalną membranę, podczas gdy czarny kompleks pozostaje w półprzepuszczalnej membranie. Końcowy produkt jest bardzo czysty i kremowo-biały. Jest to jednak bardzo czasochłonne.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
39
Deals
12
Zaledwie tydzień temu badałem w tym celu rynek osmotycznych filtrów do wody z recyrkulacją.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
39
Deals
12
Możesz na przykład próbować przeprowadzić rekrystalizację 2-3 razy, jeśli nie masz specjalnej wiedzy na temat rozpuszczania koloidów i usuwania pobocznych substancji organicznych. Nie wiem JAK krystalizujesz, ale moja krystalizacja działa idealnie do takich celów.

Tutaj gość wcześniej mówił o filtracji membranowej. Może warto.