Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Masz pytania?

dodobird

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,255
Deals
1
Punkty wrzenia są różne. Można je zmierzyć i sprawdzić, jaką substancję posiadamy.

Odpowiednio 218 i 239*C

View previous replies…

dodobird

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Jeśli otrzymana ciecz jest bezbarwna, czy może to być 4mp? Na fabrycznej butelce nie ma etykiety. Jestem podejrzliwy co do tej partii... pls pomóc z kilkoma wskazówkami, jeśli to możliwe

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,255
Deals
1
Powiedziałem już, jak to sprawdzić.

dodobird

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Obecnie mam ograniczony dostęp do sprzętu, więc nie jestem w stanie sprawdzić temperatury wrzenia. Nie jestem też pewien, jak mogę to zrobić...

dodobird

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Sprawdzanie gęstości jest tym, o czym też myślałem... doceniam każdy szybki sposób, aby to zrobić

shodonizz

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Jak mogę uzyskać leki na receptę, takie jak Mydayis ER 50mg w Indiach? Nawet adderall XR 30mg by zadziałał, mogę zapłacić około 200 dolarów. Proszę o pomoc.

Usernamealready

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Jakiś link dostępny dla Reductive Amination?

Th3BlackCaT

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Dlaczego ta strona wymaga javascript? Z tego, co wiem, korzystanie z javascript jest podatne na ataki, ponieważ może deanonimizować osoby odwiedzające witrynę. Hostujesz w sieci tor, ale nawet za pośrednictwem witryny cebulowej nadal istnieje wymóg java, który w zasadzie pokonuje cały aspekt korzystania z tor. Prawda?

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,938
Deals
666
Nie uważamy, że JS jest niebezpieczny. To przestarzałe myślenie i od dawna jest nieprawdziwe. Przestrzeganie standardów wsparcia DNM bez JS to krok wstecz.

Jeśli ktoś chce debatować na ten temat, @Faradey może z łatwością uargumentować wszystko na wysoce profesjonalnym poziomie.

Nagahitam

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Może niektórzy tutaj wiedzą, jak syntetyzować z rośliny Datura metel, a może wysokie grzyby, dziękuję za odpowiedź✌