człowieku, szczerze mówiąc, powinieneś mieć trochę więcej cierpliwości i może nie myśleć, że ludzie są głupi tylko dlatego, że pytają o coś, co wiesz łatwo....
w każdym razie, odpowiedziałeś coś zupełnie innego w tym wątku o tym, kiedy zacząć dodawać keton i metyloaminę po rozpoczęciu amalgamatu, prawidłowo zapytałem o najlepszy moment na dodanie tych substancji, i jak powiedział na przykład diogenes, a ty się z tym zgodziłeś, najlepszym momentem jest pojawienie się pierwszych 3 znaków, zamiast czekać zbyt długo...
o to pytam, wiem jak się robi amfetaminę.
Rozumiem, że te pytania są dla ciebie nudne, więc radziłbym ci na nie nie odpowiadać.
Znam się na wielu rzeczach z wielu dziedzin i jeśli naprawdę chcę pomóc, zrobię to uprzejmie, ponieważ ktoś ma te same wątpliwości, które miałeś jakiś czas temu.
Nie traktuj tego jako ofensywę, po prostu mówię.
Jeśli chodzi o ludzi, którzy nie mówią po angielsku, proszę być cierpliwym, na świecie jest znacznie więcej ludzi mówiących po hiszpańsku niż po angielsku, a kiedy turysta lub ktoś przyjeżdża do mojego kraju i przynajmniej próbuje mówić po hiszpańsku, zawsze jestem szczęśliwy, miły i cierpliwy.
Pewnego dnia musiałem przeformułować pytanie tylko dlatego, że uważasz, że wszyscy musimy mówić idealnie po angielsku... i każda osoba, która to przeczytała, na pewno to zrozumiała.