Najbardziej poszukiwany!

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
431
Czy nie masz nic przeciwko udostępnianiu swoich technik do importu? To jest wysłane do innej osoby lub na wolny adres lub jaki jest twój trik? (W pełni rozumiem, jeśli odmówisz odpowiedzi, oczywiście :).

TheVacuumGuy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Po prostu używaj poprawnych (własnych) szczegółów. Przyciągasz więcej uwagi, używając pustych adresów, skrzynek pocztowych lub innych konstrukcji. Jeśli cię chcą, i tak cię dopadną.

Upewnij się, że znasz lokalne prawo i upewnij się, że masz "nieco" wiarygodną historię

Last edited:

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
52
Czy mógłbyś zająć się wysłaniem mi 2000 litrów GBL miesięcznie i wysłać go do mnie. Mam licencję biznesową, która jest z tym związana, ale chciałbym otrzymać ją jako coś innego z ewentualnie dodanym barwnikiem spożywczym, aby upewnić się, że nie jest postrzegana jako GBL. Byłbym na zawsze twoim dłużnikiem i obiecałbym postawić ci pomnik w najbliższej przyszłości?

pingu

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
15
Do you know how to comunicate with PGP AES-256 Encryption?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,205
Deals
1
Mój sąsiad płaci najwyższą cenę za
4m-propriofenon
2b-4m-walerofenon
Bromek fenylomagnezowy i inne grignardy
chlorowodorek dimetokainy
Wiele innych chemikaliów,
ale muszą być wysyłane tylko z kraju, Us-2-Us. Nic z Chin lub Polski. Nic przez urząd celny. Ktoś odważny mógłby importować je na kilogramy, rozkładać i odsprzedawać z ogromnym zyskiem.
Na tej stronie są ogłoszenia za 125 USD/kg d-kainy HCl z Chin, mój sąsiad zapłaciłby 10 razy tyle

Field7

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
I think prices are more realistically in the area of ~3000+ USD from the factory.

NucleuZ

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
14
Wszyscy korzystają z Chin w celu uzyskania unikalnych odczynników, a następnie gotują w rodzimych krajach

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
73
2c-H. Dlaczego jest to trudniejsze do zdobycia w bezwodniku kwasowym Mogę nawet dostać bromek cyjanogenu i pojemnik na lodówkę, ale 2c-H myślisz, że prosiłem o wyrzutnię rakiet sprawił, że moje lunety są po prostu zbyt wąskie wszelkie sugestie